ΑΕΚ: Γυρίζει Αθήνα για εξετάσεις ο Τζαβέλλας

ΑΕΚ: Γυρίζει Αθήνα για εξετάσεις ο Τζαβέλλας

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Γυρίζει Αθήνα για εξετάσεις ο Τζαβέλλας

bet365

Ο 34χρονος αμυντικός επιστρέφει στην Αθήνα και στην ΑΕΚ για να πραγματοποιήσει εξετάσεις και να ακολουθήσει θεραπεία.

Ο Γιώργος Τζαβέλλας δεν πέταξε από τη Ρουμανία για το Μαυροβούνιο με την αποστολή της Εθνικής Ελλάδας καθώς αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον μηρό.

Ο 34χρονος αμυντικός γυρίζει πλέον στην Αθήνα από το Βουκουρέστι για να ενταχθεί και πάλι στην ΑΕΚ και να υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, ενόψει και της αναμέτρησης που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο Τζαβέλλας αναμενόταν να επιστρέψει στα Σπάτα την Τρίτη, μετά δηλαδή το φιλικό της Εθνικής στο Μαυροβούνιο. Τελικά από τη στιγμή που επιστρέφει στην Αθήνα, θα είναι τη Δευτέρα το απόγευμα στα Σπάτα για θεραπεία έχοντας πιθανότατα και νεότερα για τον τραυματισμό του.

Θυμίζουμε πως μετά το χθεσινό δίτερμα προπονητικού χαρακτήρα στα Σπάτα, οι κιτρινόμαυροι έχουν ρεπό το σαββατοκύριακο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα