ΑΕΚ: Εκτός με ίωση ο Αραούχο, μπήκε ο Σάκχοφ

ΑΕΚ: Εκτός με ίωση ο Αραούχο, μπήκε ο Σάκχοφ

Newsroom
ΑΕΚ: Εκτός με ίωση ο Αραούχο, μπήκε ο Σάκχοφ

bet365

Με τον Γεβχέν Σάκχοφ να προπονείται ξανά σε κανονικούς ρυθμούς αλλά τον Σέρχιο Αραούχο να μένει εκτός λόγω ίωσης, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ την Πέμπτη (24/03).

Με αρκετά προβλήματα συνεχίζονται οι προπονήσεις για την ΑΕΚ. Αυτή τη φορά ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος είδε τον πρώτο σκόρερ των «κιτρινόμαυρων», Σέρχιο Αραούχο να μην προπονείται λόγω ίωσης που τον ταλαιπωρεί.

Από την άλλη ο 48χρονος τεχνικός της Ένωσης, είχε ξανά στη διάθεσή του τον Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος επανεντάχθηκε στο πρόγραμμα της ομάδας.

Από εκεί και πέρα ατομικά προγράμματα εκγύμνασης ακολούθησαν οι Νόρντιν Άμραμπατ, Αντρέ Σιμόες, ενώ απουσίαζαν οι διεθνείς Μάνταλος, Τζαβέλλας, Ρότα, Τσούμπερ, Κριχόβιακ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Χατζισαφί και Μοχαμάντι.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανανέωσαν το ραντεβού τους για την Παρασκευή (25/03) στις 10:00.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα