Ο Παναθηναϊκός παίζει τον Απρίλιο κάτι παραπάνω από την μισή χρονιά

Ο Παναθηναϊκός παίζει τον Απρίλιο κάτι παραπάνω από την μισή χρονιά

Ο Παναθηναϊκός παίζει τον Απρίλιο κάτι παραπάνω από την μισή χρονιά

bet365

Η πεντάδα αγώνων του Παναθηναϊκού που πρέπει να φέρει τουλάχιστον έντεκα βαθμούς με ‘’όπλο’’ την Λεωφόρο και το καθήκον της πρόκρισης στον τελικό του Κυπέλλου μέσα στον Απρίλιο.

Η επανέναρξη του πρωταθλήματος και ο ερχομός του Απριλίου θα σημάνει για τον Παναθηναϊκό την πιο κομβική και καθοριστική στιγμή της αγωνιστικής περιόδου. Μέσα στον μήνα το ‘’τριφύλλι’’ θα παίξει κάτι παραπάνω από την μισή χρονιά, καθώς έχει επτά παιχνίδια που θα καθορίσουν σε μεγάλο βαθμό την υλοποίηση των φετινών στόχων της ομάδας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Πέντε αναμετρήσεις για την διαδικασία των playoffs και τους ημιτελικούς με την Λαμία.

Στην έναρξη των playoffs το σύνολο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς παρά τις δύο ισοπαλίες κατάφερε να μειώσει την διαφορά από ΑΕΚ και Άρη(-3 και -2) και πλέον θα πρέπει να αρχίζει να βάζει ‘’τρίποντα’’ στο σακούλι για να έρθει σε θέση ισχύος.

Η Λεωφόρος και το μίνιμουμ των βαθμών

Τον Απρίλιο, λοιπόν, σύμφωνα με το καλεντάρι της Super League ο Παναθηναϊκός έχει πέντε ματς, εκ των οποίων τα τρία στο γήπεδο του, στη Λεωφόρο, στην ιστορική του έδρα, όπου πάντα παίζει τον δικό της ξεχωριστό ρόλο. Οι ‘’πράσινοι’’ αρχικά φιλοξενούν τον ΠΑΟΚ, στην συνέχεια ταξιδεύουν στα Γιάννενα και έπειτα έχουν δύο σερί εντός έδρας ματς με Ολυμπιακό και Άρη, πριν πάνε στο ΟΑΚΑ για να παίξουν με την ΑΕΚ.

ssxx

Σε αυτές τις αναμετρήσεις οι παίκτες του Γιοβάνοβιτς θα πρέπει τουλάχιστον, το λιγότερο να μαζέψουν 11 βαθμούς για να έχουν καλές πιθανότητες για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Με λίγα λόγια και απλά να κάνει ο Παναθηναϊκκός το ‘’3X3’’ στο γήπεδό του και να πάρει βαθμούς σε Ζωσιμάδες και Καλογρέζα.

Στην κανονική διάρκεια του φετινού μαραθωνίου στη Λεωφόρο, είχε χάσει από τον ΠΑΟΚ(2-1), είχε νικήσει τον Άρη(2-0) και είχε αναδειχθεί ισόπαλος με τον Ολυμπιακό(0-0).


Η υποχρέωση του τελικού

Από κει και πέρα στο τέλος του μήνα ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει το αυτονόητο, το καθήκον του, στους δύο ημιτελικούς κόντρα στην Λαμία. Να πάρει, δηλαδή, το ‘’εισιτήριο’’ για τον τελικό του Κυπέλλου και να διεκδικήσει μετά το 2014, την επιστροφή του στους τίτλους. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος, δεν υπάρχει κανένα περιθώριο και η παρουσία της ομάδας στο τέλος του δρόμου αποτελεί αυτοσκοπό και όχι στόχο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα