Βόλος: Στόχος να διατηρήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ

Βόλος: Στόχος να διατηρήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Στόχος να διατηρήσει τον βασικό κορμό του ρόστερ

bet365

Στον Βόλο ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν έχει ξεκινήσει και οι σκέψεις των ανθρώπων της ομάδας είναι να γίνουν λιγότερες μεταγραφές το καλοκαίρι συγκριτικά με αυτές που έγιναν πέρυσι.

Με τη λήξη της κανονικής διάρκειας, όπως έχετε διαβάσει, ο Βόλος έχει βάλει μπροστά τα πλάνα του για τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν. Οι Βολιώτες πάντα άλλωστε κινούνται με αυτόν τον τρόπο προκειμένου όσο το δυνατόν νωρίτερα να έχουν το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ διαμορφωμένο για την έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης χρονιάς. Είναι πολύ νωρίς φυσικά να μιλήσουμε για ονόματα στόχων ή κάτι προχωρημένο, το οποίο τη δεδομένη στιγμή μάλιστα δεν υπάρχει. Ωστόσο, τσεκαρίσματα έχουν ξεκινήσει, όπως και διερευνητικές κρούσεις, αλλά και ταξίδια στο εξωτερικό. Πρόσφατα έγινε ένα στη Γαλλία, ενώ είναι πιθανό να ακολουθεί ακόμα ένα στην Αργεντινή.

Στην ομάδα της Μαγνησίας έχουν προφανώς κατασταλάξει πάνω – κάτω στις θέσεις στις οποίες χρειάζονται ενίσχυση ενόψει της επόμενης σεζόν, όπως και έχουν διαμορφώσει την άποψή τους για το σύνολο των παικτών από το υπάρχον ρόστερ. Φυσικά ως το τέλος της σεζόν στα ματς που απομένουν στα play outs θα γίνουν και οι τελικές κρίσεις για τους παίκτες, ενώ θα δοθεί και χρόνος συμμετοχής σε νεαρούς και ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές, όπως έχουμε αναφέρει ξανά. Αλλά γενικότερα οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μια καθαρή εικόνα στο μεγαλύτερο βαθμό για το τι θέλουν να κρατήσουν και τι χρειάζονται ώστε να μπουν οι σωστές βάσεις για του χρόνου.

Οι παίκτες του Βόλου πανηγυρίζουν

Σαν πρώτη σκέψη στον Βόλο πάντως, έπειτα και από τη σημαντική αναβάθμιση που έγινε το περσινό καλοκαίρι με τις ποιοτικές προσθήκες, είναι να διατηρηθεί στο μεγαλύτερο ποσοστό του ο βασικός κορμός που υπάρχει αυτή τη στιγμή. Πέρυσι το ρόστερ άλλαξε σε σημαντικό βαθμό, ενώ ήρθαν το καλοκαίρι 13 νέες μεταγραφές και άλλες τρεις τον χειμώνα. Η στόχευση που υπάρχει αυτή τη στιγμή (διότι τα μεταγραφικά πάντα μπορούν να αλλάξουν ειδικά όταν είμαστε ακόμα στον Μάρτιο) είναι να γίνουν λιγότερες προσθήκες που θα έρθουν και θα αυξήσουν κι άλλο την ποιότητα στις ήδη ικανοποιητικές λύσεις που έχουν μπει στην ομάδα από το περσινό καλοκαίρι, αλλά θα αποτελέσουν συνάμα και χρήσιμες εναλλακτικές.

Με λίγα λόγια δηλαδή να μπουν ακόμα καλύτερες βάσεις ώστε ο Βόλος και την επόμενη σεζόν να είναι ανταγωνιστικός και γιατί όχι να διεκδικήσει με περισσότερες πιθανότητες αυτή τη φορά τον στόχο των play offs. Κάτι άλλωστε που ήταν και φέτος η επιδίωξη, αλλά η αγωνιστική κοιλιά την περίοδο πριν την απομάκρυνση του Αμπασκάλ, σε συνδυασμό με κάποιους πεταμένους βαθμούς στη συνέχεια σε ματς που άξιζε να πάρει κάτι, εμπόδισαν την ομάδα από το να διεκδικήσει την 6η θέση στα ίσια. Τέλος, στο θέμα του προπονητή, ο Βόλος μέχρι τη λήξη των play outs θα πορευτεί με τον Κώστα Μπράτσο που έχει ανταποκριθεί εξαιρετικά, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει ανοίξει καθόλου το θέμα για τον άνθρωπο στην άκρη του πάγκου ενόψει της επόμενης σεζόν.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα