Γιοβάνοβιτς: «Υπό αυτές τις συνθήκες είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Γιοβάνοβιτς: «Υπό αυτές τις συνθήκες είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

Newsroom
Γιοβάνοβιτς: «Υπό αυτές τις συνθήκες είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια»

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του Παναθηναϊκού και την προσαρμογή τους στο διαφορετικό πλάνο.

Ο Παναθηναϊκός παρά τις πολλές του απουσίες, έφυγε με την ισοπαλία από το γήπεδο του Άρη, με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να δηλώνει ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας του.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής του «τριφυλλιού» μετά το τέλος του αγώνα στη κάμερα της NOVA:

«Οι τελευταίες δέκα ήμερες ήταν δύσκολες. Ήταν τεράστιας σημασίας το αποψινό ματς. Έπρεπε να προσαρμοστούμε στις συνθήκες που δεν είναι το δικό μας παιχνίδι, έπρεπε να αλλάξουμε το στιλ μας. Δώσαμε μπάλα στον Άρη, προσπαθήσαμε για κόντρα επιθέσεις. Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, αν είχαμε λίγο σωστές επιλογές με την μπάλα, θα κάναμε περισσότερα πράγματα επιθετικά. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά.

Είμαι παραπάνω από το φυσιολογικό, όλοι οι παίκτες ήξεραν την σημασία και θυσίασαν αρκετά πράγματα, θυσιάσαμε πράγματα ως ομάδα. Δεν είναι αυτό το παιχνίδι μας αλλά κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Με τις συνθήκες που υπήρχαν είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Αν σκεφτείς πως το κάναμε σε δύο προπονήσεις το σχήμα πως τους τρεις, πήγε καλά. Είχαμε την ερώτηση αν θα μπορούσαμε να έχουμε αυτόν τον ρόλο. Να περιμένουμε. Ήταν ευχάριστη έκπληξη η προσαρμογή μας».

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα