ΑΕΚ: Με Κριχόβιακ και Χατζισαφί στο κέντρο απέναντι στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Με Κριχόβιακ και Χατζισαφί στο κέντρο απέναντι στον ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Με Κριχόβιακ και Χατζισαφί στο κέντρο απέναντι στον ΠΑΟΚ

bet365

Ο Κριχόβιακ ξεκινάει στην ενδεκάδα της ΑΕΚ στο ματς με τον ΠΑΟΚ, έχοντας τελικά δίπλα του τον Χατζισαφί και τον Μάνταλο σε ελεύθερο ρόλο.

Το ενδιαφέρον σχετικά με την ενδεκάδα που θα κατέβαζε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο ματς με τον ΠΑΟΚ επικεντρωνόταν στο ποιος θα ξεκινούσε δίπλα από τον Κριχόβιακ στον άξονα. Ο Πολωνός χαφ πραγματοποιεί φυσικά το ντεμπούτο του με την ΑΕΚ, με τον Χατζισαφί τελικά δίπλα του, καθώς ο Ιρανός διατηρείται στη μεσαία γραμμή μετά την καλή εμφάνιση που είχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Σε ελεύθερο ρόλο μπροστά τους θα κινείται ο Μάνταλος.

Από εκεί και πέρα οι άλλες επιλογές είναι οι αναμενόμενες. Ο Στάνκοβιτς στην εστία, Μοχαμαντί και Μισελέν στα δύο άκρα της άμυνας, ο Μήτογλου παραμένει στο πλάι του Τζαβέλλα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής, οι Τσούμπερ και Άμραμπατ είναι στα δύο άκρα της επίθεσης και ο Αραούχο στην κορυφή.

Στον πάγκο μένει ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από ίωση τις προηγούμενες μέρες. Μαζί του ως αναπληρωματικοί και οι Τσιντώτας, Ρότα, Βράνιες, Σιμάνσκι, Φράνσον, Σάκχοφ, Ανσαριφάρντ και Τάνκοβιτς.

@Photo credits: eurokinissi

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα