Ολυμπιακός: Αποστολή με Ονιεκούρου για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Newsroom
Ολυμπιακός: Αποστολή με Ονιεκούρου για τον ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο Χένρι Ονιεκούρου μπήκε αποστολή στον Ολυμπιακό μετά από τέσσερα ματς που είχε μείνει εκτός και ταξίδεψε για τα Ιωάννινα.

Ο Νιγηριανός διεθνής εξτρέμ είχε μείνει εκτός των πλάνων του Πέδρο Μαρτίνς για τέσσερις διαδοχικούς αγώνες στον Ολυμπιακό.

Αυτή τη φορά όμως είναι στην αποστολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα (το μεσημέρι της Κυριακής) και ταξίδεψε μαζί της. Ο Χένρι Ονιεκούρου πάντως δεν είναι στα φαβορί για βασικός. Ο Ολυμπιακός επίσημα αποστολή έβγαλε το βράδυ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ.

Εκτός τέθηκαν οι Φορτούνης, Λόπες, Κούντε, Μασούρας και Βρουσάι και ενώ ο Μαρτίνς πήρε τον Ανδρούτσο που είχε ανακοινωθεί στην αποστολή της Β' ομάδας αλλά δεν έπαιξε. Οι εκλεκτοί: Βατσλίκ, Κρίστινσον, Παπαδούδης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Σισέ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Κίτσος, Κανέ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ονιεκούρου, Φαντιγκά, Τικίνιο και Ελ Αραμπί.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα