Ολυμπιακός: Επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Λέγκια για Καρμπόβνικ

Ολυμπιακός: Επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Λέγκια για Καρμπόβνικ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Λέγκια για Καρμπόβνικ

bet365

Η Λέγκια Βαρσοβίας σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του agent του μπακ του Ολυμπιακού - που θα αποχωρήσει από την Ελλάδα - θέλει τον παίκτη.

Ο Μίχαλ Καρμπόβνικ μετά το πέρας του δανεισμού του στον Ολυμπιακό από τη Μπράιτον θα αποχωρήσει από την Ελλάδα και τους Πρωταθλητές. Ο νεαρός διεθνής μπακ που αποκτήθηκε ως ένα πασπαρτού από τους Ερυθρόλευκους δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες τους και δεν θα συνεχίσει στον σύλλογο.

Σύμφωνα με τον agent του Μίχαλ Καρμπόβνικ υπάρχει επιβεβαιωμένα ενδιαφέρον από τη Λέγκια Βαρσοβίας για εκείνον. «Είναι μία επιλογή που δεν την αποκλείουμε. Όμως θα κοιτάξουμε το καλύτερο δυνατό», είπε ο μάνατζερ του Καρμπόβνικ.

Ειδικότερα ο agent Μάριους Πιεκάρσκι είπε στο TVP Sport για:

Τον Καρμπόβνικ και το μέλλον του: Ο Μίχαλ βρίσκει χαρά μέσα από το ποδόσφαιρο. Έχω ήδη μιλήσει με τους Μιοντούσκι και Ζιελίνσκι. Η Λέγκια φυσικά ενδιαφέρεται όμως θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τον ρόλο του και το τι θα γίνει. Δεν αποκλείουμε τίποτα. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα