ΑΕΚ: Έτοιμος για να παίξει με ΠΑΟΚ ο Κριχόβιακ, εκδόθηκε και το δελτίο του

ΑΕΚ: Έτοιμος για να παίξει με ΠΑΟΚ ο Κριχόβιακ, εκδόθηκε και το δελτίο του

ΑΕΚ: Έτοιμος για να παίξει με ΠΑΟΚ ο Κριχόβιακ, εκδόθηκε και το δελτίο του

bet365

Έπειτα από τετραήμερο επαφών όλα τα προβλήματα ξεπεράστηκαν, το δελτίο του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ εκδόθηκε και έχει δικαίωμα συμμετοχής στον κυριακάτικο αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ.

Έτοιμος να αγωνιστεί στο ματς των play offs με τον ΠΑΟΚ και να κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ.

Ο 32χρονος Πολωνός μέσος προπονείται εδώ και δύο μέρες στα Σπάτα, έχοντας ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην Ένωση και δηλώνοντας πανέτοιμος να προσφέρει άμεσα. Το μοναδικό πρόβλημα που υπήρχε, είχε να κάνει με την έκδοση του δελτίου του, κάτι το οποίο πλέον ξεπεράστηκε οριστικά.

Έπειτα από επαφές που κράτησαν τέσσερις μέρες μεταξύ της Ρωσικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της ΕΠΟ, της ΑΕΚ και της Κράσνονταρ, λύθηκαν όλα τα θέματα που υπήρχαν και εκδόθηκε το δελτίο του 32χρονου Πολωνού χαφ το απόγευμα της Πέμπτης (17/3).

Έτσι άνοιξε ο δρόμος για να ντεμπουτάρει στο ματς της Κυριακής (20/3) απέναντι στον ΠΑΟΚ, ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι στο οποίο η ΑΕΚ με νίκη όχι μόνο φτιάχνει την ψυχολογία της ενόψει συνέχειας, αλλά παίρνει και μεγάλη βαθμολογική ώθηση για την 3η θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο καθώς την ίδια ώρα οι συνδιεκδικητές Άρης και Παναθηναϊκός θα κοντράρονται στο Βικελίδης.

Όσον αφορά το αν η ΑΕΚ θα προχωρήσει και σε άλλη απόκτηση ποδοσφαιριστή από Ρωσία ή Ουκρανία, όπως με τον Κριχόβιακ, από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο ξεκαθάριζαν και την Πέμπτη (17/3) πως «δεν ισχύει κανένα από τα ονόματα που γράφονται τις τελευταίες μέρες» και πως «δεν υπάρχει προσεχώς άλλη μεταγραφική κίνηση πλην Κριχόβιακ».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα