«Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ρακίτσκι»

«Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ρακίτσκι»

Newsroom
«Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ρακίτσκι»

bet365

Νέα δημοσιεύματα από την Ουκρανία για τον 32χρονο στόπερ που έμεινε ελεύθερος από τη Ζενίτ, υπογραμμίζοντας ότι έχει προταθεί στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ έχει ανοικτές τις κεραίες της για περιπτώσεις παικτών από Ρωσία και Ουκρανία που αποχωρούν από εκεί εξαιτίας των νέων κανονισμών της FIFA λόγω του πολέμου, αλλά αν βρει κάτι τότε αυτό θα είναι με ορίζοντα και την επόμενη σεζόν, όχι μόνο δηλαδή ως το τέλος της φετινής, όπως ο Κριχόβιακ.

Από το κιτρινόμαυρο στρατόπεδο αυτό που τόνιζαν και χθες και σήμερα είναι πως δεν δουλεύεται κάποια περίπτωση αυτή τη στιγμή. Την ίδια ώρα στην Ουκρανία νέα δημοσιεύματα έκαναν λόγο για τον 32χρονο στόπερ Γιάροσλαβ Ρακίτσκι που αποχώρησε από τη Ζενίτ και προτάθηκε στην ΑΕΚ. Για τον Ουκρανό στόπερ στην Τουρκία τις τελευταίες μέρες ανέφεραν πως ο παίκτης βρισκόταν στην Κωνσταντινούπολη για επαφές με την Μπασάκσεχιρ, ενώ νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης νέα δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα τόνιζαν πως υπάρχει και συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών.

Το ουκρανικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας sport.ua ανέφερε: «Ο Ρακίτσκι αναζητεί τη νέα του ομάδα μετά τη λύση του συμβολαίου του με την Ζενίτ. Οι εκπρόσωποί του τον πρότειναν στην ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη εκμεταλλευτεί την υπάρχουσα κατάσταση αποκτώντας τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ από την Κράσνονταρ. Θυμίζουμε πως ο Ουκρανός μέσος Γεβγέν Σάκχοφ αγωνίζεται στην ΑΕΚ. Ο Ρακίτσκι είχε διαπραγματευτεί με την Μπασακσεχίρ».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα