ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αθήνα

ΑΕΚ: Ο Κριχόβιακ ξεκίνησε το ταξίδι του για την Αθήνα

bet365

Έτοιμος να πετάξει από τη Μόσχα για την Κωνσταντινούπολη και από εκεί για την Αθήνα ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ που έρχεται για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ.

Στην τελική ευθεία για να ολοκληρώσει το μεταγραφικό «μπαμ» με την απόκτηση του Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ ως το τέλος της σεζόν βρίσκεται η ΑΕΚ, με τους κιτρινόμαυρους να εντάσσουν στο ρόστερ τους έναν χαφ από το πάνω ράφι.

Η ΑΕΚ πάλευε για να φέρει τον 32χρονο Πολωνό μέσο όσο πιο σύντομα γινόταν στην Αθήνα καθώς λόγω του πολέμου στην Ουκρανία οι μετακινήσεις από τη Ρωσία δεν αποτελούν εύκολη διαδικασία.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ωστόσο, βρέθηκε ο τρόπος ώστε ο Κριχόβιακ να ξεκινήσει το ταξίδι του από τη Ρωσία για την Ελλάδα μέσω Τουρκίας. Ο Πολωνός χαφ πέταξε από το Σότσι για τη Μόσχα και είναι έτοιμος να επιβιβαστεί σε άλλο αεροπλάνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη. Από εκεί θα αλλάξει ακόμα μια πτήση για να φτάσει τελικώς στην Αθήνα.

Πέρα από το πρόβλημα των πτήσεων από τη Ρωσία προς άλλες χώρες, λόγω κακοκαιρίας υπάρχουν και αρκετές ματαιώσεις πτήσεων που επίσης βάζουν εμπόδια. Η ουσία, πάντως, είναι ότι πλέον όλα έχουν διευθετηθεί και ο Κριχόβιακ έχει ξεκινήσει το ταξίδι του με προορισμό την Αθήνα και την ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να προσθέσει στο ρόστερ της έναν ποιοτικό χαφ, τον οποίο ο Μάρκο Νίκολιτς, προπονητής του πέρυσι στη Λοκομοτίβ Μόσχας, μιλώντας στο Gazzetta χαρακτήρισε ηγέτη, σταρ και αληθινό επαγγελματία που θα κάνει τη διαφορά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα