ΑΕΚ: Με Στάνκοβιτς στη Λεωφόρο, εκτός οι Σιμάνσκι, Βράνιες και Σάκχοφ

Newsroom
ΑΕΚ: Με Στάνκοβιτς στη Λεωφόρο, εκτός οι Σιμάνσκι, Βράνιες και Σάκχοφ

bet365

Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς επιστρέφει σχεδόν μετά από ένα μήνα στην αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Εκτός οι Σιμάνσκι, Βράνιες και Σάκχοφ.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, για την πρεμιέρα των Play Offs την Κυριακή (13/03, 19:30) και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του.

Από την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» απουσιάζουν οι τιμωρημένοι Ντάμιαν Σιμάνσκι και Όγκνιεν Βράνιες αλλά και ο Γεβχέν Σάκχοφ, ο οποίος το μεσημέρι της Παρασκευής (11/03) έφτασε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του και το μωράκι τους που γεννήθηκε στο Κίεβο εν μέσω ρωσικής εισβολής.

Στην προπόνηση που πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου (12/03) οι Σιμάνσκι και Σάκχοφ ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά και βρίσκονται στη διάθεση του Οφρυδόπουλου για το ματς με τους «πράσινους».

Από την άλλη στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν κανονικά οι Τσίτσαν Στάνκοβιτς, Λιβάι Γκαρσία και Σέρχιο Αραούχο οι οποίοι την Πέμπτη (10/03) επέστρεψαν σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Στην αποστολή της ΑΕΚ βρίσκονται οι: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Λε Ταλέκ, Σιμόες, Φράνσκον, Μάνταλος, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα