Βόλος κατά Κλάτενμπεργκ: «Shame, Shame, Shame»

Βόλος κατά Κλάτενμπεργκ: «Shame, Shame, Shame»

Newsroom
Βόλος κατά Κλάτενμπεργκ: «Shame, Shame, Shame»

bet365

Με ανακοίνωσή του ο Βόλος εξαπέλυσε επίθεση στον Μαρκ Κλάτενμπεργκ για τους ορισμούς των διαιτητών στην 26η και τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο Τάσος Παπαπέτρου στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Αστέρα Τρίπολης κλήθηκε να διαχειριστεί τη φάση με πρωταγωνιστές τους Βατσλίκ και Μπενίτο, όταν ο Τσέχος έσπρωξε τον Ισπανό, φάση που κάλλιστα θα μπορούσε να επισύρει παράβαση και πέναλτι. Από την πλευρά του ο Βόλος εξαπέλυσε βολές κατά του Μαρκ Κλάτενμπεργκ και «φωτογράφισε» τον Ολυμπιακό, κατηγορώντας τον.

Μία μέρα μετά κι αφότου η ΚΕΔ όρισε τους διαιτητές για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Βόλος εξέδωσε νέα ανακοίνωση κατηγορώντας τον Άγγλο αρχιδιαιτητή.

«Μετά τους σημερινούς ορισμούς των διαιτητών είναι πέρα από κάθε αμφιβολία ότι η διαπλοκή έχει ονοματεπώνυμο.

Ελπίζουμε η παρουσία του κυρίου Κλάτενμπεργκ στην Ελλάδα σε ότι αφορά τη διαιτησία – και όχι τα προσωπικά του – να έχει σύντομη ημερομηνία λήξης.

Shame, Shame, Shame», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα της Μαγνησίας.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα