ΠΑΟΚ: Με Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ και Άκπομ η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ (vid)

ΠΑΟΚ: Με Κούρτιτς, Μπίσεσβαρ και Άκπομ η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΚ (vid)

bet365

Ο Κροάτης μέσος επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, όπως και ο Αγγλονιγηριανός επιθετικός, ενώ ο Λουτσέσκου επιμένει να ξεκινάει στην ενδεκάδα ο Σουριναμέζος μέσος.

Ο Γιάσμιν Κούρτιτς επιστρέφει στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, μετά την απουσία του από τον αγώνα με τον Ιωνικό, ενώ και ο Τσούμπα Άκπομ βρίσκεται ξανά στην κορυφή της επίθεσης του «Δικεφάλου του Βορρά» για το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρεθεί ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης με τετράδα στην άμυνα τους Λύρατζη, Ίνγκασον, Κρέσπο και Βιεϊρίνια.

Στα χαφ θα κινείται το δίδυμο Κούρτιτς και Τσιγγάρα, μπροστά τους θα τοποθετηθεί ο Αουγκούστο, ενώ στα δύο άκρα της επίθεσης θα βρίσκονται οι Ζαμπά (δεξιά) και Μπίσεσβαρ (αριστερά) με τον Άκπομ στην κορυφή.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα