Μεγάλα παιχνίδια για σωτηρία και εξάδα σε Ριζούπολη και Ζωσιμάδες

Newsroom
Μεγάλα παιχνίδια για σωτηρία και εξάδα σε Ριζούπολη και Ζωσιμάδες

bet365

Με δύο εξαιρετικά σημαντικά παιχνίδια ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική. Στη Ριζούπολη θα διεξαχθεί η μεγάλη μάχη για την παραμονή ανάμεσα σε Απόλλωνα και Ατρόμητο και στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ που ακόμα ελπίζει για εξάδα θα υποδεχθεί την Λαμία που έχει πέσει στην 12η θέση.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώνεται η 25η αγωνιστική. Με δύο σημαντικά παιχνίδια τόσο για την μάχη της εξάδας, όσο και γι' αυτή της παραμονής. Συγκεκριμένα στη Ριζούπολη ο Απόλλωνας Σμύρνης θα υποδεχθεί τον Ατρόμητο, ενώ την ίδια ώρα (19:30), ο ΠΑΣ Γιάννινα στην σκιά της αφαίρεσης των 5 βαθμών θα υποδεχθεί την Λαμία.

Ντέρμπι παραμονής σε Ριζούπολη

Αρχίζουμε με την Ριζούπολη και το ντέρμπι της παραμονής ανάμεσα σε Απόλλωνα Σμύρνης και Ατρόμητο που βρίσκονται σε τελευταία και προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα αντίστοιχα. Οι γηπεδούχοι έχοντας μόλις 13 βαθμούς, παίζουν ουσιαστικά με την πλάτη στον τοίχο, καθώς αν χάσουν από τους φιλοξενούμενους που έχουν 17, η διαφορά θα φτάσει τους 6 βαθμούς και τα πράγματα σε πλέι άουτ θα είναι εξαιρετικά δύσκολα. Από την άλλη και οι Περιστεριώτες θέλουν το τρίποντο ακριβώς γι' αυτό τον λόγο, για να ξεφύγουν με 6 βαθμούς και αν χάσει και η Λαμία από τον ΠΑΣ στα Γιάννινα να βάλουν ακόμα μία ομάδα από κάτω, κάνοντας σημαντικό βήμα για την σωτηρία.

Στα αγωνιστικά ο Μπάμπης Τεννές θα κάτσει στον πάγκο του Απόλλωνα, με τον έμπειρο τεχνικό να υπολογίζει στους Αλβες, Ντεντάκη που δεν έπαιξαν στη Νίκαια, όμως εκτός παραμένουν οι Ρόγκνε, Σίγκνιεβιτς, αλλά και ο Ράιλι που αποβλήθηκε στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό. Η αποστολή του αποτελείται από τους Κότσαρη, Σορκάν, Ντεντάκη, Λισγάρα, Αλβες, Τουτουαρίμα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Βιτλή, Κάστρο, Παπαγεωργίου, Τσίμπσαχ, Σλίβκα, Μαρτίνεζ, Φατιόν, Γιαννιώτα, Παμλίδη, Τσιλούλη, Ντάουντα, Ιωαννίδη.

Για τους φιλοξενούμενους ο Μπεντινέλι έμεινε εκτός για λόγους τακτικής, ουσιαστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και η αποστολή του Κρις Κόλμαν είναι η εξής: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Στρούγγης, Χατζηισαΐας, Μαυρομμάτης, Τζοβάρας, Καστεγιάνο, Σάλομον, Μουνίθ, Έρλινγκμαρκ, Σπιριντόνοβιτς, Χαρίσης, Καρτάλης, Ντένιτς, Νταβιώτης, Ναμπί, Ροτάριου, Κουλούρης, Κλωναρίδης, Αλιμπέκ.

Να μείνει «ζωντανός» ο ΠΑΣ, να κρατήσει την 12η θέση η Λαμία

Την ίδια ώρα έχουμε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι. Αυτό του ΠΑΣ Γιάννινα με την Λαμία. Ένα παιχνίδι που όπως αναφέραμε γίνεται στην σκιά της τιμωρία των Ηπειρωτών με -5 βαθμούς. Ακόμα και έτσι όμως η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά δεν χάνει τις ελπίδες για εξάδα, καθώς είναι στην 8η θέση με 31 βαθμούς και αν κερδίσει πιάνει ΟΦΗ στην 7η θέση και έχει 1 βαθμό διαφορά από τον Αστέρα, με τους Αρκάδες να παίζουν Καραϊσκάκης στο εξ' αναβολής τους παιχνίδι και ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική. Αν δηλαδή ο ΠΑΣ κερδίσει σήμερα και πάρει διπλό στο Πανθεσσαλικό επί του «αδιάφορου» Βόλου, τότε εκτός εξαιρετικού απροόπτου βρεθεί εξάδα. Η Λαμία από την άλλη μετά από συνεχόμενες ήττες βρίσκεται σε δύσκολη θέση και αν δεν κερδίσει στα Γιάννενα κινδυνεύει να πάει ως προτελευταία (αν κερδίσει ο Ατρόμητος στη Ριζούπολη) στα πλέι άουτ, κάνοντας την ζωή της πολύ πιο δύσκολη.

Στα αγωνιστικά χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για το αυριανό (28/2) ματς με τη Λαμία, όπου μάλιστα ο Μεταξάς υπολογίζει και πάλι στους Σνάιντερ, Πίρσμαν, Γκαρντάβσκι, Κάργα που δεν έπαιξαν με την ΑΕΚ. Ουσιαστικά ο «Αγιαξ της Ηπείρου» είναι κομπλέ (εκτός έμεινε μόνο ο Κόντε και ορισμένοι παίκτες με μικρό χρόνο συμμετοχής) και η αποστολή του είναι η εξής: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ,, Μορέιρα, Λώλης, Περέα.

Στην Λαμία ο Μιχάλης Γρηγορίου υπολογίζει εκ νέου στους Σαράνοφ, Αραμπούλι. Ωστόσο δεν λείπουν τα προβλήματα αφού εκτός για διάφορους λόγους παραμένουν οι Καραμάνος, Νινούα, Σιμόν και Σκόνδρας. Η αποστολή του είναι η εξής: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Βύντρα, Λούκας, Μαζουλουξής, Τζανδάρης, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Μπανγκουρά, Βέλλιος, Τσούκαλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα