ΠΑΣ Γιάννινα: Αφαίρεση πέντε βαθμών από την Super League στους Ηπειρώτες

Newsroom
ΠΑΣ Γιάννινα: Αφαίρεση πέντε βαθμών από την Super League στους Ηπειρώτες

bet365

«Βόμβα» στην Super League με το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας να τιμωρεί τον ΠΑΣ Γιάννινα με αφαίρεση 5 βαθμών.

Τα πάνω-κάτω δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten, έφερε το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Λίγκας. Συγκεκριμένα τιμώρησε με αφαίρεση 5 βαθμών τον ΠΑΣ Γιάννινα για την γνωστή υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών. Μια υπόθεση που υπήρξε μετά την καταγγελία της ΑΕΛ, την οποία δέχθηκε η ΕΕΑ και μετά την απολογία του ΠΑΣ η Λίγκα τιμώρησε τους Ηπειρώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λίγκας έχει ως εξής: «Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗΣ: "Με την παρούσα σας διαβιβάζουμε την από 4-2-2022 Έκθεση/Πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, που μας διαβιβάσθηκε με το υπ’ αριθ. πρωτ. 160/16-2-2022 έγγραφό της":

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε βάρος της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ την ποινή της αφαίρεσης πέντε (5) βαθμών από το τρέχον επαγγελματικό πρωτάθλημα Super League 1 Ελλάδα, αγωνιστική περίοδος 2021-2022.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στην πρώτη εγκαλούμενη ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ χρηματική ποινή εκατό χιλιάδων (100.000,00) Ευρώ.

ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο δεύτερο εγκαλούμενο, Γεώργιο ΧΡΙΣΤΟΒΑΣΙΛΗ, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο της πρώτης εγκαλούμενης ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, χρηματική ποινή είκοσι χιλιάδων (20.000,00) Ευρώ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα