Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Δύο γκολ σε δύο λεπτά οι «πράσινοι» με Αϊτόρ και Παλάσιος (vids)

Newsroom
Παναθηναϊκός – ΑΕΚ: Δύο γκολ σε δύο λεπτά οι «πράσινοι» με Αϊτόρ και Παλάσιος (vids)

bet365

Σαρωτικός ο Παναθηναϊκός στο ξεκίνημα του ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Αϊτόρ στο 16' με πέναλτι και τον Παλάσιος στο 18' με σουτ να κάνουν το 2-0.

Ιδανικό το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τους «πράσινους» να κάνουν το 2-0 στο 16' και το 18'. Αρχικά στο 16' ο Ρότα ανέτρεψε τον Αλεξανδρόπουλο, με τον Νόμπρε να μην το δίνει αρχικά, αλλά με την βοήθεια του VAR. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε ο Αϊτόρ κάνοντας το 1-0.

Δύο λεπτά αργότερα και πριν καν προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Παναθηναϊκό πέτυχε και 2ο γκολ. Συγκεκριμένα στο 18' ο Παλάσιος ξέφυγε από τα δεξιά, συνέχισε την κούρσα, μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση, πλάσαρε με την μπάλα να κοντράρει και στον Βράνιες και να καταλήγει στα δίχτυα του Τσιντώτα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα