Μπούργος: «Είναι δύσκολο αλλά… ερχόμαστε»

Μπούργος: «Είναι δύσκολο αλλά… ερχόμαστε»

Newsroom
Μπούργος: «Είναι δύσκολο αλλά… ερχόμαστε»

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος εξέφρασε τη χαρά του για τη δεύτερη νίκη του Άρη επί ημερών του στην τεχνική ηγεσία ξεκαθαρίζοντας όμως ότι τίποτε δεν κρίθηκε σε ότι αφορά την είσοδο στα Playoffs.

Ο Αργεντίνος προπονητής του Άρη, μιλώντας στα κανάλια Novasports μετά τη νίκη της ομάδας του στην Τρίπολη, έδειξε ότι δεν ασχολείται με την απόφαση του CAS και το γεγονός ότι διακυβεύονται έξι βαθμοί. «Τίποτε δεν τελείωσε. Έχουμε μπροστά μας τον αγώνα με τον Ολυμπιακό», είπε όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Νιώθω υπέροχα γιατί βγάλαμε πολύ πάθος, πίεση και τώρα χρειαζόμαστε ξεκούραση. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες, τον πρόεδρο και τον κόσμο της ομάδας. Είναι δύσκολο αυτό που προσπαθούμε αλλά ερχόμαστε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα