Άρης: Με την ίδια 11αδα στην Τρίπολη

Άρης: Με την ίδια 11αδα στην Τρίπολη

Newsroom
Άρης: Με την ίδια 11αδα στην Τρίπολη

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος δεν προχώρησε σε αλλαγές στο βασικό σχήμα για τον αγώνα (17:15) με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς χρησιμοποιεί την 11αδα που είχε παρατάξει και απέναντι στον Ατρόμητο.

Ο Αργεντίνος προπονητής έδειξε την απροθυμία του γι’ αλλαγές σε συνέντευξη που είχε παραχώρησε την παραμονή του αγώνα στην Τρίπολη κι αυτή επιβεβαιώθηκε μέσα από τις επιλογές του στο αρχικό σχήμα. Στην πραγματικότητα πρόκειται για την 11αδα που άρχισε στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης καθώς ο Χουλιάν Κουέστα θα υπερασπιστεί την εστία και η τετράδα στην άμυνα αποτελείται από τους Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς και Γκάνεα.

Ο 53χρονος τεχνικός διατήρησε την τριάδα στον άξονα της μεσαίας γραμμής όπου Λούκας Σάσα και Χαβιέρ Ματίγια είναι τα δύο αμυντικά χαφ ενώ ο Μπαντού Ντιαγέ έχει ρόλο επιτελικού μέσου. Ντάνιελ Μαντσίνι και Χουάν Ιτούρμπε είναι στις πτέρυγες της επίθεσης και ο Αμπουμπακάρ Καμαρά στην κορυφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα