Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης θα καλύψει την αύξηση ΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ

Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης θα καλύψει την αύξηση ΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ

Newsroom
Ολυμπιακός: Ο Μαρινάκης θα καλύψει την αύξηση ΜΚ ύψους 10 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θα είναι εκείνος που θα καλύψει την ΑΜΚ (αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου) των 10 εκατ. ευρώ που θα χρειαστεί για την πειραϊκή ΠΑΕ.

Η ΑΜΚ είναι η αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου που θα χρειαστεί στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όπως διαβάσατε νωρίτερα έχει δρομολογηθεί επισήμως από την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τις 28 Φλεβάρη και το ποσό θα είναι της τάξεως των 10 εκατ. ευρώ. Ένα ποσό θα καλύψει προσωπικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στο επίσημο κείμενο του site της ΠΑΕ αναφέρεται σχετικά μεταξύ άλλων για την ΑΜΚ:

Λαμβάνοντας υπόψη α) τις παρούσες οικονομικές συνθήκες και ειδικά τη σημαντική μείωση των εσόδων λόγω, κυρίως, της μη συμμετοχής της ομάδας στους Ομίλους του Champions League και των περιορισμών στην προσέλευση φιλάθλων στους αγώνες, β) την αβεβαιότητα ως προς την εξέλιξη των εσόδων που δημιουργούν οι παρατεταμένες συνθήκες της πανδημίας γ) την ύπαρξη σημαντικών και επειγουσών οικονομικών υποχρεώσεων και αναγκών, στα πλαίσια και της διαδικασίας της αδειοδότησης της Π.Α.Ε. από την UEFA, στις οποίες θα κληθεί να ανταπεξέλθει η εταιρεία το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, δ) την εκ των παραπάνω λόγων, ανάγκη
άμεσης ταμειακής ενίσχυσης της εταιρείας, κρίνεται σκόπιμη και αναγκαία η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας μέχρι του ποσού των EUR 10.000.000 με την καταβολή μετρητών.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα