Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι των βετεράνων Άρη και ΠΑΟΚ προς τιμήν του Άλκη!

Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι των βετεράνων Άρη και ΠΑΟΚ προς τιμήν του Άλκη!

Newsroom
Ακυρώθηκε το φιλικό παιχνίδι των βετεράνων Άρη και ΠΑΟΚ προς τιμήν του Άλκη!

bet365

Στην απόφαση ακύρωσης της προγραμματισμένης για τη Δευτέρα (28/2) φιλικής αναμέτρησης των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη και του ΠΑΟΚ προχώρησαν οι διοργανωτές κατόπιν του κατάπτυστου πανό που αναρτήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας στον ευρωπαϊκό αγώνα με τη Μίντιλαντ!

Η πρωτοβουλία ανήκε στη Λέσχη Αστυνομικών Θεσσαλονίκης και προέβλεπε τη διεξαγωγή ποδοσφαιρικού τουρνουά με τη συμμετοχή των ομάδων βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη και του ΠΑΟΚ στη μνήμη του δολοφονηθέντα Άλκη Καμπανού. Οι αγώνες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα (28/2) στο Καυτανζόγλειο Στάδιο. Ωστόσο, μετά την κατάπτυστη ενέργεια ανάρτησης πανό στο γήπεδο της Τούμπας και στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τη Μίντιλαντ στο οποίο εκφράστηκε η στήριξη στους δολοφόνους του Άλκη Καμπανού, αποφασίστηκε η ακύρωση του τουρνουά κατόπιν διαβουλεύσεων μεταξύ των διοργανωτών.

O πρόεδρος του συνδέσμου βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη, Γιάννης Βένος, με ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Facebook αναφέρθηκε στο κατάπτυστο πανό που αναρτήθηκε προαναγγέλλοντας την ακύρωση του ποδοσφαιρικού τουρνουά για να ακολουθήσει η ανακοίνωση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη η οποία αναφέρει:

«Τo προγραμματισμένο τουρνουά κατά της οπαδικής βίας, στη μνήμη του δολοφονηθέντος φιλάθλου του ΑΡΗ, Άλκη Καμπανού, μετά την χθεσινή κατάπτυστη ανάρτηση του πανό στην Τούμπα, αναβάλλεται, αφού ουσιαστικά με αυτήν την ανάρτηση κατέπεσε και ο λόγος διεξαγωγής του!

Όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, είμαστε πολύ λυπημένοι, αφού θέλαμε με την συμμετοχή μας στο τουρνουά, να τιμήσουμε την μνήμη του Αλκη, να περάσουμε ένα μήνυμα κατά της οπαδικής βίας, αλλά και να στείλουμε ένα μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης...ελπίζοντας πάντα ότι η θυσία του Άλκη, δεν θα πάει χαμένη...και ότι η πολιτεία θα εκμεταλλευθεί την ευκαιρία και θα πάρει όλα τα αναγκαία μέτρα για την εξάλειψη της βίας!!!

Όμως πριν αλέκτωρ λαλήσει, ήρθε η χθεσινή ανάρτηση, και μας γυρίζει και πάλι πίσω!!!

Όμως εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια προς αυτήν την κατεύθυνση.

Σε πρώτη φάση, θα πάμε όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές στην Βέροια, στο 40ήμερο μνημόσυνο τού Άλκη, για να τιμήσουμε την μνήμη του, αλλά και να στηρίξουμε την οικογένεια, όσο εφικτό μπορεί να είναι αυτό.

Και επίσης, θα προγραμματίσουμε ένα φιλικό στο Κλεάνθης Βικελιδης, για να τιμήσει όλη η οικογένεια του ΑΡΗ την μνήμη του Αλκη, και την οικογένειά του.

Του Άλκη πού η θυσία του συγκίνησε όχι μόνο την οικογένεια τού ΑΡΗ, αλλά και όλη την Ελλάδα!
Τού Άλκη, πού είναι πια ένα σύμβολο για τον ΑΡΗ!!», αναφέρει η ανακοίνωση των βετεράνων ποδοσφαιριστών του Άρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα