Μαρτίνς: «Υπάρχουν στιγμές που ο Γιουσέφ είναι πρώτη μας επιλογή, ο Ανδρούτσος δεν ανταποκρίθηκε όπως περιμέναμε»

Μαρτίνς: «Υπάρχουν στιγμές που ο Γιουσέφ είναι πρώτη μας επιλογή, ο Ανδρούτσος δεν ανταποκρίθηκε όπως περιμέναμε»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Υπάρχουν στιγμές που ο Γιουσέφ είναι πρώτη μας επιλογή, ο Ανδρούτσος δεν ανταποκρίθηκε όπως περιμέναμε»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε στο συνδρομητικό κανάλι για το Ολυμπιακός - Αταλάντα, τους Τικίνιο - Ελ Αραμπί και τους Βρουσάι - Ανδρούτσο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς είπε μεταξύ άλλων στη NOVA για:

Την ήττα από την Αταλάντα και τον ΟΦΗ: Προετοιμάζουμε το παιχνίδι της Κυριακής και θέλουμε μία αντίδραση μετά τη χθεσινή βραδιά. Ήταν μία σκληρή βραδιά για εμάς και μας έχει στοιχίσει. Προσπαθούμε να συγκεντρωθούμε και να προετοιμαστούμε για τον ΟΦΗ. Θέλουμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και να αντιδράσουμε.

Τον Ολυμπιακό και την ευρωπαϊκή του παρουσία: Σίγουρα σε τέτοιου είδους παιχνίδια θα αποκτήσουμε περισσότερη σοφία. Θα πάρουμε παραπάνω μαθήματα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Να βρούμε ξανά την αυτοπεποίθησή μας.

Το δίδυμο Τικίνιο - Ελ Αραμπί και το ότι προτιμάται ο Τικίνιο: Υπήρχαν και υπάρχουν ακόμα στιγμές που η πρώτη μας επιλογή είναι ο Γιουσέφ. Πάντα επιλέγεται ο παίκτης που είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο. Υπάρχουν στιγμές που ο Γιουσέφ είναι καλύτερα. Υπάρχουν άλλες στιγμές που ο Τικίνιο είναι σε καλύτερη κατάσταση. Έχουμε 2 πολύ καλούς επιθετικούς με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Ο Γιουσέφ είναι ο εκτελεστής μας με πολύ υψηλά νούμερα σκοραρίσματος. Με πολύ κινητικότητα που βοηθάει πολύ στην κατοχή και την ανάκτηση. Ο Τικίνιο παίζει πολύ καλύτερα στα άκρα. Επίσης βγαίνει πιο εύκολα μπροστά. Ανάλογα ποιος είναι σε πιο καλή κατάσταση και με τα χαρακτηριστικά του αγώνα επιλέγεται.

Τον Βρουσάι και τη θέση του δεξιού μπακ: Πραγματικά δοκιμάζουμε τον Μάριο σε αυτή την καινούρια θέση. Γιατί ο Κένι Λαλά είναι αρκετά επιβαρυμένος και υπάρχουν στιγμές που χρειαζόμαστε παίκτη στη θέση αυτή. Επίσης ο Ανδρούτσος πήρε τις ευκαιρίες του και μπορούμε να πούμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις δεν ανταποκρίθηκε σε αυτό που περιμέναμε. Επομένως ο Μάριος είναι αυτή τη στιγμή η επιλογή μας. Χρειαζόμαστε έναν παίκτη εκεί. Ο Μάριος εκεί θα συνεχίσει να δουλεύει και ίσως είναι εκεί η μελλοντική του θέση.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα