ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γκαγιέγος

ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γκαγιέγος

Newsroom
 ΟΦΗ: Ανακοίνωσε την παραχώρηση του Γκαγιέγος

bet365

Οι Κρητικοί επισημοποίησαν την πώληση του 30χρονου χαφ στην Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε της χώρας του.

Παίκτης της Ουνιβερσιδάδ ντε Τσίλε είναι από σήμερα (22/2) και επίσημα ο Φελίπε Γκαγιέγος, καθώς ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την παραχώρηση του 30χρονου χαφ στην ομάδα της πατρίδας του. Ο Χιλιανός που αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τους Κρητικούς βρίσκονταν από χθες στο Σαντιάγκο της χώρας του και πλέον έπεσαν οι υπογραφές.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ανακοινώνει την μεταγραφή του Felipe Gallegos στην Universidad de Chile.

O 30χρονος Χιλιανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος στο σύντομο χρονικό διάστημα παραμονής του στην ομάδα μας ξεχώρισε για το ήθος, τον χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό του, ήρθε στην Κρήτη τον Αύγουστο του 2021, αποτελώντας μέχρι και σήμερα έναν από τους βασικούς «πυλώνες» της πορείας του ΟΦΗ, με συνολικά 23 συμμετοχές και δυο γκολ σε πρωτάθλημα και κύπελλο.


Felipe, αν και έμεινες για λίγο καιρό μαζί μας, ήταν αρκετός για να γίνεις ένας από εμάς! Όλοι οι φίλοι σου στον ΟΦΗ, σου ευχόμαστε καλή τύχη και καλή συνέχεια!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα