ΟΦΗ: Θεραπεία για Ντουρμισάι

ΟΦΗ: Θεραπεία για Ντουρμισάι

Newsroom
ΟΦΗ: Θεραπεία για Ντουρμισάι

bet365

Ο Φιορίν Ντουρμισάι συνέχισε θεραπεία την Τρίτη μετά το πρόβλημα στη μέση που αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Ιωνικό.

Ο ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή. Παιχνίδι κατοχής, τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής περιελάμβανε η προπόνηση της Τρίτης (22/2) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο.

Ο Ντουρμισάι που είχε ενοχλήσεις στη μέση και γι' αυτό αντικαταστάθηκε στο πρώτο μέρος στην αναμέτρηση με τον Ιωνικό συνέχισε θεραπεία, ενώ κάτι αντίστοιχο συνέχισαν και οι Τοράλ, Ντε Γκουζμάν. Ο Μπαλογιάννης ακολούθησε για άλλη μια μέρα πρόγραμμα αποφόρτισης. Απόντες ήταν οι Καστάνιος και Γκαγέγος με άδεια.

Την Τετάρτη (23/2), οι ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ έχουν ρεπό, με την επόμενη προπόνηση να έχει οριστεί για τις 11:00 το πρωί της Πέμπτης (24/2).

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα