Ιωνικός: Μέσα ο Λένις, εκτός ο Κάνιας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

Newsroom
Ιωνικός: Μέσα ο Λένις, εκτός ο Κάνιας κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης

bet365

Ο Δημήτρης Σπανός βλέπει τον Λένις να επιστρέφει στην αποστολή του Ιωνικού για το ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αντίθετα εκτός έμεινε ο τραυματίας Κάνιας.

Ο Ιωνικός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το εξ αναβολής εντός έδρας ματς με τον Απόλλωνα Σμύρνης (23/2 - 19:30). Ένα παιχνίδι... εξάποντο στη μάχη της σωτηρίας.

Ο τεχνικός της ομάδας της Νίκαιας, Δημήτρης Σπανός υπολογίζει και πάλι τον Λένις, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Αντίθετα νοκ-άουτ τέθηκε ο τραυματίας Κάνιας, ενώ εκτός έμεινε και ο Μαχαίρας.

Στην αποστολή του Ιωνικού είναι οι Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Τσιγκρίνσκι, Βαφέας, Σάντσες, Κιάκος, Βαλεριάνος, Μύγας, Άοσμαν, Πογοσιάν, Ντάλσιο, Ρομαό, Λένις, Γκοτσούλιας, Βαλέντε, Μάναλης, Ματσούκας, Μάντζης, Πλατέλλας, Τουράμ, Καμπράλ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα