Παναθηναϊκός: Με αγωνία για Βιγιαφάνιες ενόψει ΑΕΚ

Παναθηναϊκός: Με αγωνία για Βιγιαφάνιες ενόψει ΑΕΚ

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Με αγωνία για Βιγιαφάνιες ενόψει ΑΕΚ

bet365

Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με την ΑΕΚ ξεκίνησε με την προσοχή να πέφτει πάνω στον Λούκας Βιγιαφάνιες και τις πιθανότητες να προλάβει το ματς της Κυριακής στη Λεωφόρο.

Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό και γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικό είναι το απόλυτο των βαθμών στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του φετινού πρωταθλήματος της Super League Interwetten.

Με το σκεπτικό αυτό, θα πρέπει ν' αντιμετωπίσουν και το θέμα του Λούκας Βιγιαφάνιες τηρώντας στάση αναμονής και ευελπιστώντας να είναι έτοιμος για το ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού από το ματς του Σαββάτου και έκανε ατομικό το πρωί της Τρίτης, με την συμμετοχή του στο παιχνίδι με την «Ένωση» αυτή τη στιγμή να τίθεται υπό αμφιβολία.

Μόνος του δούλεψε και ο Μαουρίσιο, θεραπεία έκαναν οι Λούντκβιστ και Μακέντα, αποφόρτιση ο Σιδεράς και το πρόγραμμα των «πράσινων» στο Κορωπί είχε έμφαση στη φυσική κατάσταση και παιχνίδι στο μισό γήπεδο με περιορισμούς.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα