Άρης: Επιστρέφει ο Γκάμα, αύριο η «πρώτη» του Μπούργος

Άρης: Επιστρέφει ο Γκάμα, αύριο η «πρώτη» του Μπούργος

Newsroom
Άρης: Επιστρέφει ο Γκάμα, αύριο η «πρώτη» του Μπούργος

bet365

Υπό την καθοδήγηση του Τόλη Τερζή έγινε η σημερινή (21/2) προπόνηση του Άρη στην οποία συμμετείχε και ο Μπρούνο Γκάμα.

Εντός της ημέρας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η πρόσληψη του Χερμάν Μπούργος στην τεχνική ηγεσία με τη διευθέτηση των τυπικών διαδικασιών και την υπογραφή του συμβολαίου διάρκειας έως το καλοκαίρι του 2024. Γι’ αυτόν τον λόγο, η σημερινή (20/2) προπόνηση πραγματοποιήθηκε υπό την καθοδήγηση του Τόλη Τερζή ο οποίος μάλιστα, κατά πάσα πιθανότητα, θα παραμείνει στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας (τουλάχιστον) στους αγώνες που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Interwetten Superleague.

Ο Μπρούνο Γκάμα συμμετείχε στο μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης κι εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης (23/2, 18:00) με τον Ατρόμητο στο «Κλ. Βικελίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα