Η ΑΕΚ με επιστολή στον Κλάτενμπεργκ τον θέτει προ των ευθυνών του

Η ΑΕΚ με επιστολή στον Κλάτενμπεργκ τον θέτει προ των ευθυνών του

Newsroom
Η ΑΕΚ με επιστολή στον Κλάτενμπεργκ τον θέτει προ των ευθυνών του

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε επιστολή στον Άγγλο αρχιδιαιτητή στην οποία κάνει λόγο για επαναλαμβανόμενες αδικίες εις βάρος της τη φετινή σεζόν.

Η ΑΕΚ μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι είχε βγάλει επίσημη θέση για τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ με αφορμή τις διαιτητικές αποφάσεις, τονίζοντας τα εξής: «Η ΑΕΚ εξακολουθεί να στηρίζει τον κύριο Κλάτενμπεργκ για να δούμε πόσο ακόμα θα συνεχίσει να προκαλεί, να εκτίθεται και στο τέλος να γελοιοποιείται. Συνεχίστε τον έρωτά σας, κύριε Κλάτενμπεργκ».

Οι κιτρινόμαυροι μετά το χθεσινό ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα είχαν έντονες διαμαρτυρίες για τη διαιτησία του Παπαδόπουλου, φωνάζοντας για πέναλτι που δεν δόθηκε στον Ανσαριφάρντ.

Τη Δευτέρα (21/2) η ΠΑΕ ΑΕΚ απέστειλε θεσμικά επιστολή στον Κλάτενμπεργκ εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία της για το πέναλτι στον Ανσαριφάρντ και όχι μόνο καθώς γίνεται λόγος για «επαναλαμβανόμενα φαινόμενα εις βάρος της ΑΕΚ στη διάρκεια της φετινής σεζόν».

Η ΑΕΚ σε μια επιστολή με έντονο ύφος θέτει τον Κλάτενμπεργκ προ των ευθυνών του θεωρώντας ότι έχει ευθύνη για τις διαιτητικές αποφάσεις με τη στάση του απέναντι στην Ένωση και του θέτει συγκεκριμένα ερωτήματα, περιμένοντας την επίσημη τοποθέτησή του σε αυτά.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα