Άρης: Η υποδοχή στον Χερμάν Μπούργος

Άρης: Η υποδοχή στον Χερμάν Μπούργος

Newsroom
Άρης: Η υποδοχή στον Χερμάν Μπούργος

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (20/02) στη Θεσσαλονίκη κι ετοιμάζεται να πάρει μια πρώτη δυνατή γεύση από τη νέα του ομάδα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Ο νέος προπονητής του Άρη «προσγειώθηκε» το βράδυ του Σαββάτου (19/02) στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» και σήμερα (20/02) αναμένεται στο Κλεάνθης Βικελίδης για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα στο ντέρμπι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ (20/02, 19:30, Novasports Prime, Live Gazzetta).

Μάλιστα, ο Χερμάν Μπούργος αναμένεται να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προφανώς θα μιλήσει μαζί τους ενόψει του ντέρμπι με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Οταν έφτασε πάντως στη Θεσσαλονίκη, με το που μπήκε στο αυτοκίνητο για να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης, έλαβε κι ένα κασκόλ της ομάδας. Το μόνο που απομένει βέβαια είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας.

Ο 53χρονος Αργεντίνος τεχνικός του Άρη θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα την επομένη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα κάνει το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

1

2

4

a

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα