Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χερμάν Μπούργος

Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χερμάν Μπούργος

Newsroom
Άρης: Στη Θεσσαλονίκη ο Χερμάν Μπούργος

bet365

Ο Χερμάν Μπούργος έφτασε στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του Άρη και θα παρακολουθήσει από τις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης» το παραδοσιακό ντέρμπι (20/2, 19:30) με τον ΠΑΟΚ.

Η συμφωνία του Άρη με τον Χερμάν Μπούργος προβλέπει συνεργασία 2.5 χρόνων και με την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη αναμένεται να ολοκληρωθεί και το διαδικαστικό κομμάτι. Ο 53χρονος Αργεντίνος τεχνικός έφτασε πριν από λίγο στη Θεσσαλονίκη, δεν θέλησε να προχωρήσει σε δηλώσεις για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και τη συνεργασία με τον Άρη. Αύριο (20/2) αναμένεται να έχει την πρώτη γνωριμία του με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας, προφανώς θα μιλήσει μαζί τους ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ το οποίο θα παρακολουθήσει από τις κερκίδες του «Κλ. Βικελίδης».

Ο Χερμάν Μπούργος θα προπονήσει για πρώτη φορά την ομάδα την επομένη του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και θα κάνει το ντεμπούτο του στον εντός έδρας αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα