Κόλμαν: «Σημαντική νίκη χωρίς να έχουμε καλή απόδοση»

Newsroom
Κόλμαν: «Σημαντική νίκη χωρίς να έχουμε καλή απόδοση»

bet365

Η εικόνα του Ατρόμητου δεν ικανοποίησε τον Κρις Κόλμαν, όμως οι τρεις βαθμοί επί του Αστέρα ήταν το πιο σημαντικό στη μάχη για τη σωτηρία.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κόλμαν στην κάμερα της NOVA:

Για το αν η ομάδα βρίσκει ρυθμό μετά τις συνεχόμενες νίκες: «Σίγουρα έχουμε βελτίωση, αλλά έχουμε και πολλά περιθώρια να βελτιωθούμε και άλλο. Είμαι πολύ χαρούμενος για το σημερινό αποτέλεσμα αλλά και για τους οπαδούς μας που τους κάναμε χαρούμενους. Όσον αφορά το παιχνίδι δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, δεν είχαμε καλή απόδοση αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι πήραμε τη νίκη και τους τρείς βαθμούς».

Για το αν θέλει να περάσει σκληράδα στην ομάδα: «Σίγουρα, θέλουμε να περάσουμε αυτό το στοιχείο στην ομάδα. Να φτιάξουμε την ανάπτυξή μας αλλά και το built up και να δημιουργήσουμε κινδύνους στο τρίτο μισό του γηπέδου. Αλλά πρέπει να πω πως είμαι ο τρίτος προπονητής της ομάδας και είναι πολύ δύσκολο να περάσω την φιλοσοφία μου στην ομάδα τόσο σύντομα. Χρειάζεται χρόνος».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα