Μαρτίνς: «Θέλει χρόνο ακόμη ο Φορτούνης»

Μαρτίνς: «Θέλει χρόνο ακόμη ο Φορτούνης»

Newsroom
Μαρτίνς: «Θέλει χρόνο ακόμη ο Φορτούνης»

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Βόλο, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον Κώστα Φορτούνη που επέστρεψε στα γήπεδα με την β' ομάδα των «ερυθρολεύκων».

Ο Κώστας Φορτούνης αγωνίστηκε για 46 λεπτά στο Ολυμπιακός Β' - Τρίκαλα ωστόσο είναι μία μεγάλη επιστροφή 237 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο φιλικό με τη Βόλσφμπεργκερ το καλοκαίρι. Μάλιστα, κατάφερε να βάλει και το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ, αφιερώνοντας το γκολ στη γυναίκα του και το παιδί του.

Ο Πέδρο Μαρτίνς κλήθηκε να μιλήσει για την επιστροφή του Κώστα Φορτούνη στα γήπεδα τονίζοντας πως ο 29χρονος μεσοεπιθετικός χρειάζεται ακόμη αρκετή δουλειά για να συμπεριληφθεί στα πλάνα του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μαρτίνς στην κάμερα της NOVA:

Για τα παιχνίδια με τον Βόλο:

«Έχω δύο αναμνήσεις. Η μία είναι αρνητική, πριν από δύο χρόνια, στο ματς των Χριστουγέννων, όπου είχε ακυρωθεί το γκολ του Σουντανί. Αυτή ήταν μια πραγματικά άσχημη ανάμνηση για εμάς και μια άσχημη βραδιά.

Έχω όμως και την ανάμνηση από την περσινή χρονιά, ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ανταγωνιστικές ομάδες, οι οποίες προσπάθησαν να διεκδικήσουν το καλύτερο αποτέλεσμα, έτσι πιστεύω ότι θα είναι το παιχνίδι της Κυριακής, θα χρειαστεί από εμάς μέγιστη προσπάθεια για να καταφέρουμε να πάρουμε την νίκη».

Για την διαφορά μεταξύ των αγώνων με Αταλάντα και Βόλο:

«Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους και θέλουν τελείως διαφορετική προσέγγιση. Η σίγουρη διαφορά είναι ότι δε θα έχουμε την ίδια ενδεκάδα όπως με την Αταλάντα, γιατί υπάρχουν παίκτες που βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και θέλουν και αυτοί την ευκαιρία τους.

Η δεύτερη αιτία είναι πως ο χρόνος αποθεραπείας είναι πάρα πολύ μικρός και θα πρέπει να δοθεί χρόνος ξεκούρασης στους παίκτες που παίξανε στην Ιταλία, επομένως η ενδεκάδα θα είναι διαφορετική. Τα παιχνίδια είναι τελείως διαφορετικά, είναι ένα παιχνίδι που χρειάζεται υπομονή, κατοχή και πρωτοβουλίες από την ομάδα μας και σίγουρα η προσέγγιση ανάμεσα στα δύο παιχνίδια θα είναι τελείως διαφορετική και με διαφορετικούς παίκτες».

Για τον Κώστα Φορτούνη:

«Πραγματικά έκανε τα πρώτα 45’ συμμετοχής του με την Β’ ομάδα. Χρειάζεται πάρα πολλή δουλειά ακόμη, έρχεται από έναν πολύ βαρύ και δύσκολο τραυματισμό, χρειάζεται πολλή δουλειά και χρόνο ακόμη για να μπορέσει να επιστρέψει στις απαιτήσεις της ομάδας μας».

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα