Ιωνικός: Χωρίς Λένις απέναντι στον ΟΦΗ

Newsroom
Ιωνικός: Χωρίς Λένις απέναντι στον ΟΦΗ

bet365

Ο Ιωνικός θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Λένις για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά έχει τρεις σημαντικές επιστροφές, αυτές των Τουράμ, Τσιγκρίνσκι και Μύγα.

Ο Ιωνικός υποδέχεται το Σάββατο (19/2 - 17:15) τον ΟΦΗ στη Νίκαια και θέλει να κάνει ακόμα ένα βήμα προς την παραμονή.

Ο Δημήτρης Σπανός έχει μια σημαντική απουσία, αυτή του Λένις, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού. Επίσης εκτός έμεινε και ο Μαχαίρας. Αντίθετα υπάρχουν τρεις σημαντικές επιστροφές, με τους Τσιγκρίνσκι, Μύγα και Τουράμ να επανέρχονται. Επιπλέον ο Σπανός υπολογίζει πλέον και στον νεοαποκτηθέντα Βαλέντε.

Στην αποστολή του Ιωνικού βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Βίντμαρ, Τσιριγώτης, Βαφέας, Σάντσες, Κιάκος, Βαλεριάνος, Μύγας, Τσιγκρίνσκι, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο, Πογοσιάν, Ρομαό, Κάνιας, Ματσούκας, Μάναλης, Καμπράλ, Πλατέλλας, Βαλέντε, Τουράμ, Μάντζης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα