Τα είπαν Σπανός-Κλάτενμπεργκ με τον Άγγλο να δεσμεύεται για το 50-50

Τα είπαν Σπανός-Κλάτενμπεργκ με τον Άγγλο να δεσμεύεται για το 50-50

Μάκης Σταθάτος
Τα είπαν Σπανός-Κλάτενμπεργκ με τον Άγγλο να δεσμεύεται για το 50-50

bet365

Συνομιλία με τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε ο Γιώργος Σπανός προκειμένου να του εκφράσει για τις τελευταίες διαιτησίες του Ατρομήτου.

Πραγματοποιήθηκε τηλεφωνικά η συνομιλία του Μαρκ Κλάτενμπεργκ με τον Γιώργο Σπανό και σε αυτή εκφράστηκαν από τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ατρόμητος τα έντονα παράπονα για το γεγονός ότι στα τελευταία ματς δεν έχει τηρηθεί το 50-50 με αποκορύφωμα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Για το τελευταίο ματς παραδέχθηκε και ο ίδιος ο Άγγλος ότι έγιναν σοβαρά λάθη και δεσμεύθηκε ότι οι ορισμοί των διαιτητών γίνονται ακριβώς με γνώμονα το 50-50, κάτι που θα συνεχιστεί, ειδικότερα τώρα που τα ματς από βαθμολογικής σημασίας είναι ακόμα πιο κρίσιμα.

Ως προς αυτό το σκέλος, η απάντηση του Γιώργου Σπανού ήταν ότι πλέον περιμένει στην πράξη αποτελέσματα για δίκαιες διαιτησίες κι όχι άλλα λόγια, καθώς αυτά έχουν ειπωθεί και στο παρελθόν.

Παράλληλα, στον Ατρόμητο δεν έχουν προχωρήσει μέχρι τώρα σε ανακοίνωση διότι δεν θέλουν να «βαρύνουν» ακόμα περισσότερο το κλίμα, ούτε έχουν άρει την εμπιστοσύνη προς τον Άγγλο αρχιδιαιτητή, ωστόσο μετά την τελευταία συνομιλία περιμένουν μόνο στην πράξη να δουν βελτίωση.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα