ΑΕΚ: Παραμένουν οι ενοχλήσεις του Στάνκοβιτς στο γόνατο

ΑΕΚ: Παραμένουν οι ενοχλήσεις του Στάνκοβιτς στο γόνατο

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Παραμένουν οι ενοχλήσεις του Στάνκοβιτς στο γόνατο

bet365

Ο Αυστριακός τερματοφύλακας της ΑΕΚ δύο μήνες μετά την επέμβαση καθαρισμού στο γόνατο εξακολουθεί να έχει ενοχλήσεις.

Δεδομένα η περίπτωση των ενοχλήσεων του Τσίτσαν Στάνκοβιτς στο γόνατο δύο μήνες μετά την αρθροσκοπική επέμβαση καθαρισμού που είχε πραγματοποιήσει τον Δεκέμβριο δημιουργούν προβληματισμό στην ΑΕΚ.

Ο 29χρονος Αυστριακός γκολκίπερ από τότε έχει αγωνιστεί μόνο στην εντός έδρας ήττα από τον Βόλο καθώς μία επιστρέφει στις προπονήσεις και μία μένει εκτός από τη στιγμή που οι ενοχλήσεις στο γόνατό του λόγω του υγρού που είχε μαζέψει μετά την επέμβαση εξακολουθούν να υφίστανται σύμφωνα με όσα υποστηρίζει και ο ίδιος.

Ο Στάνκοβιτς, ο οποίος αποτελεί μια κομβική μονάδα στο κιτρινόμαυρο ρόστερ όπως αποδείχθηκε με τις εμφανίσεις του στο πρώτο μισό της σεζόν, παρότι τις τελευταίες μέρες είχε επιστρέψει ξανά σε κανονικό πρόγραμμα, την Παρασκευή ακολούθησε αποφόρτιση λόγω των ενοχλήσεων που ένιωσε για ακόμη μια φορά.

Μένει να φανεί πλέον πως θα εξελιχθεί η κατάστασή του ενώ νεότερα αναμένονται από αύριο για το αν θα καταφέρει να προπονηθεί κανονικά στο απογευματινό πρόγραμμα του Σαββάτου. Σε κάθε περίπτωση είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι ο Αυστριακός τερματοφύλακας δεν μπορεί μέχρι στιγμής να επιστρέψει στο 100% για να υπερασπιστεί ξανά την κιτρινόμαυρη εστία.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα