ΠΑΟΚ: Η Μποταφόγκο φλερτάρει με τον Αουγκούστο

ΠΑΟΚ: Η Μποταφόγκο φλερτάρει με τον Αουγκούστο

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η Μποταφόγκο φλερτάρει με τον Αουγκούστο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος είναι στη μεταγραφική λίστα της Μποταφόγκο μαζί με το δεξί μπακ της Μπενφίκα, Ζιλμπέρτο, αν και η πρόταση δεν φαίνεται να ικανοποιεί τον ΠΑΟΚ.

Η Μποταφόγκο μπορεί να βρίσκεται σε φάση αναζήτησης προπονητή, ωστόσο ο νέος επενδυτής της ομάδας, ο Αμερικανός Τζον Τέξτορ, προχωράει το μεταγραφικό σχεδιασμό για την ενίσχυση της.

Σύμφωνα με την «Globoesporte» η ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο έχει βάλει στο στόχαστρο τον Ντάγκλας Αουγκούστο του ΠΑΟΚ, αλλά και τον Γκάμπριελ της Μπενφίκα, ωστόσο όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ της εφημερίδας «τα χρήματα που απαιτούνται και για τις δύο περιπτώσεις είναι πιο πάνω από αυτά που σκοπεύει να πληρώσει η Μποταφόγκο».

Ο βραζιλιάνικος σύλλογος έχει έρθει σε επαφή τόσο με τον Αουγκούστο (το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2023), όσο και με τον ΠΑΟΚ, όμως το κόστος της μεταγραφής του είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που υπολογίζει να πληρώσει η Μποταφόγκο.

Ο νέος επενδυτής της ομάδας ψάχνει για Βραζιλιάνους παίκτες οι οποίοι αγωνίζονται στην Ευρώπη και θέλουν να επιστρέψουν στο ποδόσφαιρο της πατρίδας τους, θεωρώντας ότι είναι πολύ πιο μπροστά στο κομμάτι της τακτικής κατάρτισης και μπορούν άμεσα να είναι βασικοί.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα