Ατρόμητος VS Αστέρας: Κουλούρης και Κρέσπι διαθέτουν το «know how» (vids)

Newsroom
Ατρόμητος VS Αστέρας: Κουλούρης και Κρέσπι διαθέτουν το «know how» (vids)

bet365

Ο Ελληνας φορ των Περιστεριωτών έχει πολύ καλή παράδοση ως παίκτης τους κόντρα στους Αρκάδες, ενώ ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των φιλοξενουμένων σκοράρει κατά μέσο όρο κάθε 71' κόντρα στο «αστέρι».

Από τα πλέον κρίσιμα παιχνίδια τους στη σεζόν θα δώσουν απόψε (19/2) Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης, καθώς η έκβαση της αναμέτρησης του Περιστερίου θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την επόμενη ημέρα των 2 clubs. Οι γηπεδούχοι «παλεύουν» για την παραμονή τους, οι φιλοξενούμενοι για είσοδο στα play offs και διαχρονικά τα μεταξύ τους ματς έχουν «χροιά» ντέρμπι.

Υπό αυτές τις συνθήκες τα πάντα μπορεί να κριθούν στο «μισό» γκολ και οι Ευθύμης Κουλούρης& Κρέσπι διαθέτουν το «know how» ώστε να... ξεκλειδώνουν τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Ο 26χρονος φορ διαθέτει ως παίκτης του Ατρόμητου εξαιρετική παράδοση κόντρα στους Αρκάδες, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός από την πλευρά του έχει αφήσει το... στίγμα του σχεδόν σε όλες τις φορές που αντιμετώπισε το «αστέρι» στην εν Ελλάδι καριέρα του με τον Αστέρα και τα φώτα θα είναι στραμμένα πάνω τους.

Κουλούρης VS Αστέρα ως παίκτης του Ατρόμητου
Αγώνες: 3
Λεπτά: 282'
Γκολ: 3

Στα γνώριμα λημέρια του Περιστερίου επέστρεψε το καλοκαίρι ο διεθνής φορ και συνεχίζει σε... ανάλογο τέμπο με εκείνο που είχε «πιάσει» στο προηγούμενο πέρασμά του όπου τη σεζόν 2018/19 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της κατηγορίας με 19 γκολ, αφού έχει ήδη βρει στόχο 9 φορές.

Σήμερα θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα για 4η φορά ως παίκτης του Ατρόμητου και στις προηγούμενες 3 κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Στις 22 Οκτωβρίου του 2018 και στο 3-2 που επικράτησε η ομάδα του ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής, καθώς έπαιξε τότε σε όλη τη διάρκειά του (96') και σημείωσε 2 γκολ. Αρχικά άνοιξε το σκορ στο 42' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που καταλογίστηκε σε ανατροπή του ίδιου από τον Αθανασιάδη και στο 88' διαμόρφωσε με κεφαλιά το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα. Ενδιάμεσα μάλιστα (29') «έφτιαξε» την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Ουγκράι.

Μερικούς μήνες μετά (Φλεβάρη 2019) το «αστέρι» έπαιξε στην Τρίπολη, σε ένα παιχνίδι που δεν ανέδειξε νικητή (1-1). Ο 26χρονος ήταν παρών από την αρχή μέχρι το τέλος (93') και λίγο πριν το φινάλε του (89') απώλεσε πολύ καλή ευκαιρία ώστε να κρίνει την έκβασή του.

Μέχρι που φτάσαμε στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου όπου οι Περιστεριώτες γνώρισαν στο «Θ. Κολοκοτρώνης» πολύ βαριά ήττα με 6-2 και εκείνος ήταν από τους λίγους «διασωθέντες» τους. Στο 84' βρήκε δίχτυα, ενώ ήταν και εκείνος που στο 44' έστρωσε για τον Μουνίθ και ο Ισπανός με σουτ μείωσε προσωρινά σε 3-1.

Ετσι ο Κουλούρης σε αθροιστικά 282' που έχει παίξει κόντρα στον Αστέρα μετρά 3 γκολ (1/94', δηλαδή κατά μέσο όρο σκοράρει σε κάθε αγώνα αφού υπολογίζεται ο έξτρα χρόνος) σε συνολικά 10 τελικές που επιχείρησε, ενώ παράλληλα «συμμετέχει» άμεσα σε ακόμη 1 γκολ της ομάδας του, απώλεσε 1 μεγάλη ευκαιρία και «έφτιαξε» ακόμη μία για συμπαίκτη του.


Κρέσπι VS Aτρόμητος ως παίκτης του Αστέρα
Αγώνες
: 4
Λεπτά: 214'
Γκολ: 3

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός «τρέχει» την 3η του σεζόν στον Αστέρα, όπου συνολικά για λογαριασμό των Αρκάδων έχει βρει στόχο 9 φορές σε όλες τις διοργανώσεις. Το 1/3 εξ' αυτών είναι κόντρα στον Ατρόμητο, καθώς σημείωσε 3 γκολ στα 4 ματς που τον έχει αντιμετωπίσει και αν κάνουμε τι σχετικές διαιρέσεις θα δούμε πως σκοράρει εναντίον του κάθε 71 αγωνιστικά λεπτά.

Τον Σεπτέμβριο του 2019 ντεμπουάρισε στο ελληνικό πρωτάθλημα απέναντί του, σε έναν αγώνα του «Θ. Κολοκοτρώνης» που έληξε χωρίς σκορ. Ο 26χρονος έπαιξε τότε για 19 λεπτά ως αλλαγή.

Αντίθετα τον Δεκέμβριο του 2020 ήταν εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών της ομάδας του, στο 2-0 που επικράτησε. Στο 28' είχε δοκάρι, στο 29' άνοιξε το σκορ και λίγο πριν την ανάπαυλα ο Γιαννιώτης απέκρουσε δύσκολα την απευθείας εκτέλεση φάουλ του. Εκείνο το βράδυ της Δευτέρας αντικαταστάθηκε στο 83΄από τον Τιλίκα και η επόμενη «συνάντησή» του με τον Ατρόμητο ήταν τον Μάρτιο του 2021 στο Περιστέρι.

Βασικός, μέχρι το 75' που έδωσε τη θέση του στον Ρούμπεν Γκαρθία θέλησε ορισμένες φορές να βάλει «δύσκολα» στην άμυνα των γηπεδούχων αλλά σε 2 περιπτώσεις ο Μανδάς του είπε «όχι».

Μέχρι που φτάσαμε στις 27 Νοεμβρίου του 2021 και στην αναμέτρηση του πρώτου γύρου, όπου ο Αστέρας επικράτησε με το εκκωφαντικό 6-2. Ο Κρέσπι πήρε στο 61' τη θέση του Κανελλόπουλου και μέχρι το φινάλε σημείωσε 2 τέρματα και στις καθυστερήσεις απώλεσε πολύ μεγάλη ευκαιρία για το χατ-τρικ (μετά από κόντρα η μπάλα πέρασε «ξυστά» κόρνερ).

Ετσι σε συνολικά 214 λεπτά που έχει παίξει απέναντι στον Ατρόμητο (μαζί με τις καθυστερήσεις) μετρά 3 γκολ (1/71') σε μόλις 10 τελικές, ενώ εκ των 7 που δεν βρήκαν στόχο η μία αποκρούστηκε από το δοκάρι και η άλλη πέρασε για εκατοστά μακριά από τα αντίπαλα καρέ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα