Αρης: Ο Χερμάν Μπούργος είναι ο επόμενος προπονητής

Αρης: Ο Χερμάν Μπούργος είναι ο επόμενος προπονητής

Βασίλης Βλαχόπουλος
Αρης: Ο Χερμάν Μπούργος είναι ο επόμενος προπονητής

bet365

Αρης και Χερμάν Μπούργος τα βρήκαν σε όλα για συμβόλαιο 2,5 ετών. Τρελά λεφτά για τον Αργεντινό προπονητή, ο οποίος έφυγε για την Μαδρίτη.

Από την πρώτη στιγμή οι δύο πλευρές ήταν κοντά σε συμφωνία. Και γι' αυτό άλλωστε ο Χερμάν Μπούργος πήρε το αεροπλάνο για την Αθήνα. Το μεσημέρι της Πέμπτης λοιπόν, Αρης και Μπούργος τα βρήκαν σε όλα με τον Αργεντινό να υπογράφει συμβόλαιο 2.5 ετών!

Η διοίκηση του Αρη προχώρησε στην υπέρβαση με τον μέχρι πρότινος βοηθό και συνεργάτη του Ντιέγκο Σιμεόνε κάτι το οποίο αποδεικνύεται και από τις απολαβές του. Ο Χερμάν Μπούργος, σύμφωνα με πληροφορίες, θα λάβει για αυτά τα 2.5 χρόνια περισσότερα από 2.000.000 ευρώ!

Ο Χερμάν Μπούργος μετά τη συμφωνία θα επιστρέψει σήμερα στην Μαδρίτη, χωρίς να έχει γινεί γνωστό το πότε θα επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να εγκατασταθεί στην πόλη και ν' αναλάβει την ομάδα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα