Άρης: Η κρίσιμη συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος στην Αθήνα

Άρης: Η κρίσιμη συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος στην Αθήνα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Η κρίσιμη συνάντηση Καρυπίδη-Μπούργος στην Αθήνα

bet365

Με όπλο την ταύτιση απόψεων που διαπιστώθηκε στις πρώτες συζητήσεις, Θόδωρος Καρυπίδης και Χερμάν Μπούργος θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι απόψε (16/2) για την επικύρωση μιας συμφωνίας.

Ο Χερμάν Μπούργος είναι η επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη για την τεχνική ηγεσία του Άρη και ο Αργεντίνος προπονητής αναμένεται στην Αθήνα εντός των επόμενων ωρών για την τελική κουβέντα με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Άρης. Σαφέστατα, οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα ότι οι δύο πλευρές βρίσκονται κοντά στην τελική συμφωνία για συμβόλαιο το οποίο προφανώς δεν θα περιλαμβάνει μόνο την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Προέχει όμως να επιτευχθεί οριστική συμφωνία στο πλαίσιο συνεργασίας των δύο πλευρών, στους συνεργάτες του και φυσικά στον τρόπο λειτουργίας της ομάδας. Είναι ζητήματα τα οποία συζητήθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών, πάντα όμως η face to face συζήτηση είναι η πλέον καταλυτική.

Η στροφή σε προσωπικότητα της εμβέλειας του 53χρονου τεχνικού δεν έγινε ξαφνικά από τον Θόδωρο Καρυπίδη, στην πραγματικότητα αυτή είχε ζυμωθεί στη σκέψη του, απλά τον πρόλαβαν οι εξελίξεις υπό την έννοια ότι δεν είχε σκοπό να προχωρήσει σε μια τόσο ριζοσπαστική κίνηση μεσούσης της αγωνιστικής περιόδου. Είχε προαποφασίσει την ολοκλήρωση της αγωνιστικής περιόδου με τον Άκη Μάντζιο και την εφαρμογή του σχεδίου που έχει στο μυαλό του το ερχόμενο καλοκαίρι. Αυτό δεν περιλαμβάνει μόνο μια συντριπτική αλλαγή στον πάγκο της ομάδας. Αφορά και τη μεταγραφική πολιτική. Τα πρώτα δείγματα φάνηκαν τον Γενάρη. Τελικώς τον πρόλαβαν οι εξελίξεις, τα γεγονότα και τον οδήγησαν στην εκτίμηση ότι η ομάδα χρειάζεται ισχυρό ταρακούνημα ούτως ώστε να μην χάσει και τον τελευταίο εναπομείναντα στόχο, αυτόν της συμμετοχής στα Playoffs.

Η επιλογή προσωρινών και υπηρεσιακών λύσεων μπορεί να προτιμήθηκε σε αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν, τούτη τη φορά όμως απορρίφθηκαν ευθύς εξαρχής από τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Άρης. Μπορεί να εκφράστηκαν διαφορετικά συμπεράσματα μετά την ενεργοποίηση του Τόλη Τερζή, στην πραγματικότητα όμως δεν θα μπορούσε να συμβεί κάτι διαφορετικό καθώς η ομάδα πρέπει να λειτουργήσει και χρειάζεται έναν άνθρωπο να την προπονήσει. Κρίνοντας από το πρόσφατο παρελθόν πολλοί σκέφτηκαν τη γνωστή ρήση… «ουδέν μονιμότερο του προσωρινού», την ίδια ώρα όμως εντάθηκαν οι συζητήσεις με τον Χερμάν Μπούργος ούτως ώστε να έρθει στην Ελλάδα για την πλέον σημαντική επαφή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα