Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-2: Όλη η «Χ»αρά για τους Κρητικούς!

Δημήτρης Τομαράς
Ατρόμητος - ΟΦΗ 2-2: Όλη η «Χ»αρά για τους Κρητικούς!

bet365

«Αυτοκτονία» για τον Ατρόμητο και... απόδραση προς τα play off για τον ΟΦΗ που αν και βρέθηκε πίσω με 2-0 πήρε σπουδαίο βαθμό με το τελικό 2-2! Oι Hρακλειώτες έπαιζαν από το 77΄με 10 λόγω αποβολής του Στάικου και με 9 από το 85' έως το 90'+6' λόγω τραυματισμού του Τοράλ κι αφού είχαν γίνει οι αλλαγές!

Τρομερό ματς στο Περιστέρι και το Ατρόμητος - ΟΦΗ που τα είχε όλα. Γκολ, πέναλτι, αποβολή αλλά και διαμαρτυρίες από τους δύο αντιπάλους για να τελειώσει στο 2-2. Οι δύο ομάδες επέλεξαν μία διαφορετική προσέγγιση ως προς τον σχηματισμό τους. Ο Ατρόμητος πήγε σε 4-4-2 με φορ τους Αλιμπέκ και Κουλούρη και ο ΟΦΗ σε 5-4-1 με τον Φελίπε πιο προωθημένο.

Καλύτερος και με δύο γκολ ο Ατρόμητος

Στο πρώτο 45λεπτο ο Ατρόμητος έδειξε επιθετική ανωτερότητα απέναντι στον ΟΦΗ και αυτή πιστοποιήθηκε με τα δύο γκολ που έβαλε. Στο 10' υπήρξε απόκρουση του Επασί πάνω στο σουτ του Κουλούρη και μετά σουτ Ροτάριου που μπλόκαρε ο πορτιέρε των Κρητικών.

Στο 16ο λεπτό μετά από λάθη των παικτών του ΟΦΗ η μπάλα έφτασε στον Μουνίθ. Πέρασε 2 παίκτες, εκ των οποίων ο 2ος ήταν ο Γιαννούλης και μετά σούταρε για να κάνει το 1-0.

Ο ΟΦΗ είχε ένα σουτ του Φελίπε που αποκρούστηκε δύσκολα στο 19ο λεπτό και την αναγκαστική αλλαγή του Ντε Γκουζμάν. Στο 35' ο Βούρος και Πασαλίδης τα έκαναν όλα λάθος με αποτέλεσμα να έρθει το 2-0. Ο Βούρος έδιωξε πάνω στον Άλιμπεκ και μετά προσπαθώντας να κόψει έστειλε τη μπάλα στον Πασαλίδη με τον Αλιμπέκ να αξιοποιεί τη φάση και παρά το κράτημα του Πασαλίδη να σκοράρει με πολύ καλή κίνηση για το 2-0. Έτσι έκλεισε το α' μέρος.

Όλα... τούμπα και 2-2 ο ΟΦΗ που έμεινε όρθιος ακόμα και με... 9 παίκτες!

Στο 2ο μέρος ο ΟΦΗ βελτίωσε την εικόνα του και έφτασε στην ισοφάριση και το 2-2. Στο 59' έγινε το 2-1. Ο Λάμπρου από κοντά σκόραρε με δυνατό σουτ και ενώ ο Γιαννιώτης έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του για να βγει το γκολ.

Στο 69' ο Φελίπε έκανε το 2-2 με πέναλτι μετά από υπόδειξη για χέρι του Όγκουστ Έρλινμαρκ. Στο 78' ο ΟΦΗ έμεινε με 10 παίκτες μετά τη 2η κίτρινη πάνω στον Σταϊκο. Μία 2η κίτρινη που προκάλεσε μεγάλες αντιδράσεις και διαμαρτυρίες από την πλευρά του ΟΦΗ. Μετά τον τραυματισμό του Τοράλ ο ΟΦΗ έφτασε στο σημείο ακόμα να παίζει και με εννιά παίκτες. Παρόλα αυτά έμεινε όρθιος για το 2-2. Στο 93' ορθώς δεν μέτρησε γκολ για το 3-2 με τον Κουλούρη μετά από φάουλ του στον Μαρινάκη.

MVP: Παίκτης που να ξεχώρισε τόσο δεν υπήρχε. Μπορεί να μπει ο Λάμπρου επειδή έχει σκοράρει το πρώτο τέρμα των Κρητικών.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Δεδομένα οι δύο σκόρερ του Ατρόμητου. Επίσης και οι δύο του ΟΦΗ. Μπορεί εδώ να μπει ο ΟΦΗ του β' μέρους που εάν δεν έπαιζε με 10 ή και 9 μπορεί να γύριζε το ματς.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Ο Γιαννιώτης. Μοιραίο λάθος του γκολκίπερ του Ατρόμητου στη φάση του 2-1 που σκόραρε ο Λάμπρου.

Η ΓΚΑΦΑ: Όλη η φάση του 2-0 του Ατρόμητου με τους Βούρο και Πασαλίδη. Η στιγμή του γκολ του Αλιμπέκ.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Η διαιτησία ελέγχεται κυρίως για τη φάση του πέναλτι υπέρ του ΟΦΗ. Δεν είναι ξεκάθαρη η παράβαση για χέρι του Έρλινμαρκ. Είναι τουλάχιστον αμφισβητούμενη η απόφαση που έφερε το 2-2 του Φελίπε. Όπως επίσης μεγάλες αντιδράσεις υπήρξαν και για την αποβολή του Σταϊκου. Σωστά ακυρώθηκε το 3-2 του Κουλούρη και δεν υπήρχε χέρι - πέναλτι στο 94' που ζήτησε ο Ατρόμητος.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Ο Ατρόμητος είχε ένα πολύ καλό α' μέρος αλλά όχι ένα αντίστοιχο 2ο 45λεπτο. Ο ΟΦΗ βελτιώθηκε στην επανάληψη και στο τέλος άντεξε ακόμα και με 9 παίκτες απέναντι στην πίεση του Ατρόμητου. Για τους Περιστεριώτες πάντως ανεξάρτητα από τα διαιτητικά λάθη είναι μία γκέλα.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Γιαννιώτης, Τζοβάρας (69' Καστεγιάνο), Κιβρακίδης, Χατζηισαϊας, Μαυρομμάτης, Χαρίσης (68 λ.τρ. Ντένιτς), Όγκουστ Έρλινμαρκ, Μουνίθ, Ροτάριου, Αλιμπέκ (63' Κλωναρίδης) και Κουλούρης.

ΟΦΗ: Επασί, Ουές (70' Μαρινάκης), Πασαλίδης (46' Ντουρμισάι), Λάμπρου (70' Τσιλιανίδης), Βούρος, Γκαγιέγος, Γιαννούλης, Τοράλ, Φελίπε (82' Σελίμοβιτς), Ντε Γκουζμάν (23' Σταϊκος λ.τρ.) και Μπαλογιάννης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα