ΠΑΟΚ: Τελευταία «πρόβα» πριν τη Μίντιλαντ

ΠΑΟΚ: Τελευταία «πρόβα» πριν τη Μίντιλαντ

Newsroom
ΠΑΟΚ: Τελευταία «πρόβα» πριν τη Μίντιλαντ

bet365

Ολοκληρώνεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση με την Μίντιλαντ την Πέμπτη (17/02, 19:45), για τον πρώτο αγώνα των Play Off του Europa Conference League.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται ο ΠΑΟΚ για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση με την Μίντιλαντ στη Δανία (17/02, 19:45), για τα Play Off του Europa Conference League.

Την Τετάρτη (16/02) οι «ασπρόμαυροι» προπονήθηκαν για τελευταία φορά στην Τούμπα, όπου υπήρξαν ηχηρές απουσίες. Συγκεκριμένα, ο Ραζβάν Λουτσέσκου είδε τους Αντόνιο Τσόλακ, Τόμας Μουργκ και Γιάσμιν Κούρτιτς να μην προπονούνται και όπως όλα δείχνουν δεν θα είναι έτοιμοι για την πρώτη μάχη με την Μίντιλαντ.

Ωστόσο όλα θα ξεκαθαρίσουν, όταν η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα δημοσιεύσει εντός της ημέρας (16/02) την αποστολή που θα ταξιδέψει στην Δανία. Από την άλλη σε κανονικούς ρυθμούς προπονήθηκε ο Γιώργος Κούτσιας.

@Photo credits: INTIME

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα