Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη

bet365

O Παναθηναϊκός ανακοίνωσε την πρόσληψη του Γιάννη Καλιτζάκη στον ρόλο του γενικού αρχηγού της δεύτερης ομάδας. Οι πιθανότητες για... προαγωγή.

Ένας άνθρωπος που έχει συνδέσει το όνομά του με τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες του Παναθηναϊκού, επιστρέφει στον σύλλογο! Ο Γιάννης Καλιτζάκης, γνωστός και ως «Νίντζα», αναλαμβάνει τον ρόλο του γενικού αρχηγού στην δεύτερη ομάδα του συλλόγου, όπως ανακοίνωσε το μεσημέρι της Τρίτης η «πράσινη» ΠΑΕ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως αν ο παλαίμαχος άσος φανεί αποδοτικός και αποτελεσματικός σε αυτόν τον ρόλο, τότε δεν αποκλείεται από την ερχόμενη σεζόν, να βρίσκεται κοντά και στην πρώτη ομάδα του «τριφυλλιού».

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

»Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με ένα μέλος της οικογένειας του Τριφυλλιού, τον Γιάννη Καλιτζάκη, ο οποίος αναλαμβάνει άμεσα χρέη γενικού αρχηγού στη Β’ ομάδα.

Ο Γιάννης Καλιτζάκης -σε δύο ημέρες συμπληρώνει 56 χρόνια ζωής- φόρεσε για μια δεκαετία τη φανέλα του Παναθηναϊκού (1987 – 1997) καταγράφοντας 259 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και 345 σε όλες τις διοργανώσεις, όντας στην πρώτη 15άδα των συμμετοχών όλων των εποχών στην ιστορία του Τριφυλλιού! Ο «Νίντζα», όπως ήταν το προσωνύμιό του, κατέκτησε με τον Παναθηναϊκό 4 πρωταθλήματα, 6 Κύπελλα, 3 Σούπερ Καπ και βέβαια ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα που άγγιξε τη συμμετοχή στον τελικό του Champions League τη σεζόν 1995-96.

Το 2009 επανήλθε στον Παναθηναϊκό ως μέλος του τμήματος σκάουτινγκ, θέση που διατήρησε για ένα χρόνο.

Καλωσορίζουμε τον Γιάννη Καλιτζάκη πίσω στο σπίτι του!»

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα