Παναθηναϊκός: Αναμονή για Μαουρίσιο και Κώτσιρα

Παναθηναϊκός: Αναμονή για Μαουρίσιο και Κώτσιρα

Κώστας Ζάλιαρης
Παναθηναϊκός: Αναμονή για Μαουρίσιο και Κώτσιρα

bet365

Γι' ακόμα μια μέρα στο Κορωπί οι Μαουρίσιο και Κώτσιρας έκαναν ατομικό πρόγραμμα και στον Παναθηναϊκό βρίσκονται στην αναμονή για την ημέρα που θα μπορεί να τους υπολογίζει ξανά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στις προπονήσεις άμεσα μετά το ματς με την Λαμία στη Λεωφόρο, αφού την Τετάρτη υπάρχει η αναμέτρηση με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη και το Σάββατο έρχεται και το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξέρει πως ο Αϊτόρ κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ok για να είναι παρών στα πλάνα του παρά το χτύπημα στη γάμπα από την αναμέτρηση με τη Λαμία, ωστόσο, περιμένει ακόμα τους Μαουρίσιο και Κώτσιρα που έκαναν πάλι ατομικό.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Μακέντα και Λούντκβιστ, με όσους έπαιξαν την Κυριακή να κάνουν αποθεραπεία και τους υπόλοιπους να επιδίδονται σε rondo και παιχνίδι στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα