ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Περνάει στην αντεπίθεση και απαντά με μήνυση κατά του Κούγια

ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Περνάει στην αντεπίθεση και απαντά με μήνυση κατά του Κούγια

Newsroom
ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Περνάει στην αντεπίθεση και απαντά με μήνυση κατά του Κούγια

bet365

Αμεση ήταν η απάντηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη μήνυση και την αγωγή που κατέθεσε νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας, καθώς θα υποβάλει μήνυση εναντίον του γνωστού νομικού για «ψευδή καταμήνυση».

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση και αγωγή κατά του Ιβάν Σαββίδη και όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΑΟΚ κατάθεσε ο Αλέξης Κούγιας.

Η απάντηση των «ασπρόμαυρων» ήταν καθώς θα υποβάλλει μήνυση, εναντίον του γνωστού νομικού για «ψευδή καταμήνυση», όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν.

Μάλιστα, εκτός από τη συγκεκριμένη κίνηση θα κατατεθούν αγωγές από πλευράς ΠΑΟΚ, για όσα έχουν ειπωθεί τις τελευταίες ημέρες σε Μέσα (τηλεόραση, ραδιόφωνα, ιστοσελίδες και εφημερίδες) κι έχουν συλλεχθεί από τους ανθρώπους του «Δικεφάλου του Βορρά».

Τέλος, ο ΠΑΟΚ, θα αποσταλεί στο Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, του οποίου είναι μέλος ο Αλέξης Κούγιας, το υλικό που έχει συλλεχθεί για τις προβλεπόμενες πειθαρχικές κυρώσεις και αίτηση για την αφαίρεση της άδειάς του

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα