Βαλμπουενά: «Πρέπει όταν παίζεις να κάνεις το καλύτερο είτε είσαι αναπληρωματικός είτε βασικός»

Δημήτρης Τομαράς
Βαλμπουενά: «Πρέπει όταν παίζεις να κάνεις το καλύτερο είτε είσαι αναπληρωματικός είτε βασικός»

bet365

Ο Ματιέ Βαλμπουενά έχοντας μαζί του την κόρη του και τον ανιψιό του σχολίασε το τι έγινε στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ στο Φάληρο.

Ο Βαλμπουενά είπε στη NOVA για:

Τα δύο παιδιά που είχε μαζί του: Ναι είναι η κόρη μου και ο ανιψιός μου. Είχαν καιρό να έρθουν και όποτε έρχονται υπάρχει μεγάλη χαρά για μένα.

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ: Πραγματικά ήταν πολύ σημαντικό να νικήσουμε. Πρέπει να κερδίζεις ακόμα και όταν δεν παίζεις καλά, όπως σήμερα.

Τη συνδρομή του: Είναι πολύ σημαντικό ο καθένας να κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Είτε παίζεις αναπληρωματικός είτε βασικός πρέπει να δίνεις ότι έχεις και δύναμη στην ομάδα.

ΜΑΤΙΕ

Την Ευρώπη: Το Europa League είναι τελείως διαφορετική διοργάνωση. Να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να κάνουμε ένα έξυπνο παιχνίδι. Να είμαστε πολύ καλοί. Είναι πολύ σημαντικό που νικήσαμε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα