Μαρτίνς: «Υποφέραμε αλλά σημαντικό που νικήσαμε»

Newsroom
Μαρτίνς: «Υποφέραμε αλλά σημαντικό που νικήσαμε»

bet365

Στη νίκη της ομάδας του στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς αναφέροντας πως μπορεί οι Πειραιώτες να υπέφεραν αλλά στο τέλος κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο.

Με γκολ του Εμβιλά στο 84' ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ επικρατώντας με 1-0 Στο τρίποντο στάθηκε και ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων», Πέδρο Μαρρτίνς, αναφέροντας τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA: «Είναι πολύ σημαντικό ότι νικήσαμε. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε απέναντι στην ΑΕΚ. Μας έλλειπε η ενέργεια και η αποτελεσματικότητα. Ιδιαίτερα στο 2ο μέρος μας πίεσε πολύ η ΑΕΚ και μας απείλησε. Έτσι το παιχνίδι αντί να τελειώσει πιο νωρίς έγινε πιο επικίνδυνο και υποφέραμε. Το παιχνίδι εξελίχθηκε έτσι ώστε και οι 2 ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει. Ευτυχώς εμείς σκοράραμε».

Για την συνέχεια: «Γενικότερα μας δίνει αυτοπεποίθηση η νίκη. Ένα καλό αποτέλεσμα το θέλαμε. Η ΑΕΚ έχει παίκτες με ποιότητα όπως οι Καρίμ Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Λιβάι και Άμπραμπατ. Είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα».

Για τον Βαλμπουενά: «Ο Ματιέ είναι εξπέρ στις στατικές φάσεις. Ξέραμε πως μπορούσε να βοηθήσει. Όπως ξέραμε πως και ο Εμβιλά είναι καλός στο να βοηθάει στις στατικές φάσεις και το σκοράρισμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα