Παναθηναϊκός-Λαμία: Βασικοί Διούδης, Ιωαννίδης και Γκατσίνοβιτς

Παναθηναϊκός-Λαμία: Βασικοί Διούδης, Ιωαννίδης και Γκατσίνοβιτς

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός-Λαμία: Βασικοί Διούδης, Ιωαννίδης και Γκατσίνοβιτς

bet365

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς επαναφέρει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού τον Σωκράτη Διούδη ενώ για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα ξεκινά βασικός και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Μέσα και ο Ιωαννίδης.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να επιστρέψει στις νίκες σήμερα κόντρα στην Λαμία και ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ξεκινά το Τριφύλλι με την εξής ενδεκάδα:

Ο Σωκράτης Διούδης κάτω από τα δοκάρια αντί του Μπρινιόλι. Ο Έλληνας πορτιέρε επιστρέφει σε αγώνα πρωταθλήματος μετά τα τέλη Σεπτεμβρίου. Ο Χουάνκαρ αριστερός μπακ, ο Σάντσες δεξιός και ο Βέλεθ με τον Σένκεφελντ στο κέντρο της άμυνας. Ρούμπεν, Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες στην τριπλέτα της μεσαίας γραμμής. Αιτόρ και Παλάσιος στα φτερά και... φουνταριστός ο Ιωαννίδης.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα