Super League Interwetten: Επιβεβαιώθηκε o Ισραηλινός Γκρίνφιλντ για το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης», ξένος VAR σε Λεωφόρο και Γιάννενα

Newsroom
Super League Interwetten: Επιβεβαιώθηκε o Ισραηλινός Γκρίνφιλντ για το ντέρμπι στο «Καραϊσκάκης», ξένος VAR σε Λεωφόρο και Γιάννενα

bet365

Διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ θα είναι ο Elite και γνώριμος στην Ελλάδα, Όρελ Γκρίνφιλντ, όπως ορίστηκε από την ΚΕΔ. Ξένος VAR στο Παναθηναϊκός - Λαμία και στο ΠΑΣ Γιάννινα - Άρης.

Επιβεβαιώθηκαν τα ισραηλινά ΜΜΕ, τα οποία την Πέμπτη (10/02) αποκάλυψαν ότι ο Όρελ Γκρίνφιλντ θα διευθύνει το ντέρμπι της Κυριακής (13/02, 19:30) μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 23η αγωνιστική στη Super League Interwetten.

Ο Ισραηλινός Όρελ Γκρίνφιλντ το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο άρχων της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία (1-1), το 2018 είχε διευθύνει το ΑΕΚ – Μπενφίκα 2-3, ενώ ήταν παρών στον VAR, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη τον περασμένο Μάιο.

Για βοηθούς θα έχει τους συμπατριώτες του Ιντάν Γιαρκόνι, Άβι Γκολντστάιν, 4ος ο Ζαμπάλας και στο VAR ο Ζιβ Άντλερ, με τον Νικολακάκη.

Η ΚΕΔ μάλιστα όρισε στο VAR τον Ζιβ Άντλερ και στο ματς του Άρη στα Γιάννινα, το οποίο θα διευθύνει ο Παπαπέτρου, ενώ ξένο VAR θα έχουμε και στο ματς το Παναθηναϊκού με τη Λαμία. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλους Ούγκο Μιγκέλ ορίστηκε για το εν λόγω παιχνίδι.

Από εκεί και πέρα στο ΠΑΟΚ - Ατρόμητος ορίστηκε ο Γκάμαρης με VAR τον Περράκη, στο Απόλλων Σμύρνης - Παναιτωλικός ο Μανούχος με VAR ξανά τον Ούγκο Μιγκέλ, στο Αστέρας Τρίπολης - Ιωνικός ο Κουμπαράκης με VAR τον Τζήλο και στο ΟΦΗ - Βόλος, ο Παπαδόπουλος με VAR τον Τσακαλίδη.

Αναλυτικά οι ορισμοί της 23η αγωνιστικής:

Σάββατο 12/2
19:30 Απόλλων-Παναιτωλικός: Μανούχος (Λ.Δημητριάδης, Ψαρρής, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Μιγκέλ, Νικολαΐδης)

19:30 Αστέρας Τρίπολης-Ιωνικός: Κουμπαράκης (Κουρομπύλια, Θανασιάς, 4ος Φωτιάς, VAR: Τζήλος, Πάτρας)

Κυριακή 13/2
15:00 ΟΦΗ-Βόλος: Παπαδόπουλος (Μπουξμπάουμ, Τριανταφύλλου, 4ος Αγγελάκης, VAR: Τσακαλίδης, Απτόσογλου)

15:30 Παναθηναϊκός-Λαμία: Γκορτσίλας (Κολοσιώνης, Ι.Δημητριάδης, 4ος Κουτσιαύτης, VAR: Μιγκέλ, Χριστάκογλου)

17:15 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: Γκάμαρης (Θ.Μωυσιάδης, Στάικος, 4ος Τζοβάρας, VAR: Περράκης, Πετρόπουλος)

19:30 Ολυμπιακός-ΑΕΚ: Γκρίνφιλντ (Γιαρκόνι, Γκολντστάιν, 4ος Ζαμπάλας, VAR: Άντλερ, Νικολακάκης)

Δευτέρα 14/2
19:30 ΠΑΣ Γιάννινα-Άρης: Παπαπέτρου (Φωτόπουλος, Σαμοΐλης, 4ος Τσέτσιλας, VAR: Άντλερ, Μπαλτάς)

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα