Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Ισραηλινός Γκρίνφιλντ θα διευθύνει το ντέρμπι

Newsroom
Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Ο Ισραηλινός Γκρίνφιλντ θα διευθύνει το ντέρμπι

bet365

Στο Ισραήλ αναφέρουν ότι διαιτητής του κυριακάτικου ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ θα είναι ο Elite και γνώριμος στην Ελλάδα, Όρελ Γκρίνφιλντ.

Το μεγάλο ντέρμπι στο Φάληρο μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ (13/02, 19:30), ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής στη Super League Interwetten.

Για το εν λόγω παιχνίδι, σύμφωνα με τα ΜΜΕ του Ισραήλ, η ΚΕΔ όρισε τον Όρελ Γκρίνφιλντ ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο άρχων της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τη Λουντογκόρετς στη Βουλγαρία (1-1), το 2018 είχε διευθύνει το ΑΕΚ – Μπενφίκα 2-3, ενώ ήταν παρών στον VAR, στον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Άρη τον περασμένο Μάιο.

Στο VAR μάλιστα όπως υποστηρίζουν στο Ισραήλ, θα είναι ο Ζιβ Άντλερ, ο οποίος στο παρελθόν είχε έχει ξαναέρθει για παιχνίδι της Superleague άλλες δυο φορές, ενώ δεν έγιναν ακόμη γνωστοί οι βοηθοί του Γκρίνφιλντ για το ματς της Κυριακής στο Φάληρο.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα