Κρέσπο: «Απολαμβάνω ακόμη το ποδόσφαιρο» (vid)
Γεννημένος στις 9 Φεβρουαρίου του 1987 στο γραφικό χωριό της Ανδαλουσίας, το Λόρα Ντελ Ρίο, ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο δεν φανταζόταν ποτέ ότι θα έχει στεριώσει στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκε το καλοκαίρι του 2016, έχοντας πετύχει σπουδαία πράγματα με την «ασπρόμαυρη» φανέλα.
Ο Ισπανός στόπερ θέλει άλλες δύο συμμετοχές για να μπει στο κλειστό κλαμπ των «200αρηδων» του ΠΑΟΚ. Μετρώντας 198 παιχνίδια από τη μέρα που ήρθε στην Ελλάδα βρίσκεται στην 6η θέση όλων των ξένων που έχουν φορέσει τη φανέλα του «Δικεφάλου» και στην τροπαιοθήκη του έχει τα μετάλλια από το ένα πρωτάθλημα και τα τέσσερα κύπελλα, που έχει κατακτήσει αυτά τα έξι χρόνια.
«Το ότι είμαι ένας από τους παίκτες με τους περισσότερους τίτλους στην ιστορία του συλλόγου είναι κάτι πολύ σημαντικό, κάτι πολύ ωραίο. Ελπίζω, όμως, να κερδίσουμε ακόμα μερικούς τίτλους», είπε μετά την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο γιόρτασε τα γενέθλιά του πρώτα στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ μαζί με τους συμπαίκτες του, οι οποίοι φρόντισαν να του κάνουν το καλύτερο δώρο. «Αυτή η νίκη είναι ένα δώρο για τα γενέθλιά μου», παραδέχθηκε μιλώντας στην κάμερα του ΠΑΟΚ TV.
«Το να είμαι αρχηγός μάλλον σημαίνει ότι έχω μεγαλώσει και βρίσκομαι πολλά χρόνια στον ΠΑΟΚ. Όπως και να ‘χει είμαι πολύ περήφανος για όσα έχουμε πετύχει τα προηγούμενα χρόνια», πρόσθεσε.
Πάντως, όταν ρωτήθηκε για την ηλικία του δεν έδειξε να δίνει και μεγάλη σημασία. «Δεν καταλαβαίνω τι λες» αποκρίθηκε με αρκετή αίσθηση του χιούμορ απευθυνόμενος στον Παναγιώτη Αρωνιάδη, που απλά του υπενθύμισε ότι έγινε 35 ετών.
Δε νιώθει μεγάλος γι’ αυτό όπως λέει, «αυτό είναι που με κάνει να απολαμβάνω ακόμη το ποδόσφαιρο. Με κάνει να θέλω να παίξω, αυτά τα παιχνίδια με κάνουν χαρούμενο. Νομίζω πως γι’ αυτό ακόμα είμαι εδώ».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
